lain7 Centipat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 893 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #11 VAC ban hesaba hastır ancak temiz format atmak ve farklı bilgiler kullanmak yeni hesabınızı güvenliğini arttırır.
VAC ban hesaba hastır ancak temiz format atmak ve farklı bilgiler kullanmak yeni hesabınızı güvenliğini arttırır.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #12 Sinyor Ezio Auditore dedi: Atmamış o yüzden soruyor zaten. Bilfiğim kadarıyla VAC ban gitmez o hesapta kalır ama PC'den yediyseniz anakartın değişmesi lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... VAC ban direk Steam hesabına bağlı değil miydi?
Sinyor Ezio Auditore dedi: Atmamış o yüzden soruyor zaten. Bilfiğim kadarıyla VAC ban gitmez o hesapta kalır ama PC'den yediyseniz anakartın değişmesi lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... VAC ban direk Steam hesabına bağlı değil miydi?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.623 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 29 Kasım 2021 #13 Esdeath.xyz dedi: VAC ban direk Steam hesabına bağlı değil miydi? Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum onu da belirttim zaten de IP ban olabilir diye öyle yazdım IP ban yediyse anakartın değişmesi lazım bildiğim kadarıyla.
Esdeath.xyz dedi: VAC ban direk Steam hesabına bağlı değil miydi? Genişletmek için tıkla... Bende öyle biliyorum onu da belirttim zaten de IP ban olabilir diye öyle yazdım IP ban yediyse anakartın değişmesi lazım bildiğim kadarıyla.