GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 2 Ocak 2021 #1 Konuyu lütfen göz ardı etmeyin, bu gerçek. Steam Community :: user (no sound) main account---> https://pnrtscr.com/D4afuF steamcommunity.com Bu arkadaş 2015'te VAC yemesine rağmen CS:GO oynamaya devam ediyor, bizim maçımıza geldi. İnanmayanlar için kanıtı: Steam Community :: Screenshot Steam Community: Counter-Strike: Global Offensive. steamcommunity.com Peki bu nasıl mümkün olabilir? Not:"Ana hesap" yazısı creepypasta'ya yönlendiriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2021
Konuyu lütfen göz ardı etmeyin, bu gerçek. Steam Community :: user (no sound) main account---> https://pnrtscr.com/D4afuF steamcommunity.com Bu arkadaş 2015'te VAC yemesine rağmen CS:GO oynamaya devam ediyor, bizim maçımıza geldi. İnanmayanlar için kanıtı: Steam Community :: Screenshot Steam Community: Counter-Strike: Global Offensive. steamcommunity.com Peki bu nasıl mümkün olabilir? Not:"Ana hesap" yazısı creepypasta'ya yönlendiriyor.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #2 Cs go harici vac koruması olan oyunlar mevcut.
Maotunq Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #3 Niye Rusça kullanıyorsun CS:GO'yu?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.296 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #4 CS haribi bir oyundan VAC yemiştir illa CS'den yenilecek diye bir kaide yok. Maotunq dedi: Niye Rusça kullanıyorsun Steam'ı. Genişletmek için tıkla... Diğer adamın hesabından fotoğraf.
CS haribi bir oyundan VAC yemiştir illa CS'den yenilecek diye bir kaide yok. Maotunq dedi: Niye Rusça kullanıyorsun Steam'ı. Genişletmek için tıkla... Diğer adamın hesabından fotoğraf.
alperengalip Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 614 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2021 #5 Çok ilginç bir şekilde de 16 kere nick name değiştirmiş. Rp sunucusunda hex kontrolü yaparken hile motorlarıyla arası iyi olan kişiler hep en az 10 nick değiştirmiş oluyorlardı.
Çok ilginç bir şekilde de 16 kere nick name değiştirmiş. Rp sunucusunda hex kontrolü yaparken hile motorlarıyla arası iyi olan kişiler hep en az 10 nick değiştirmiş oluyorlardı.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 2 Ocak 2021 #6 Steam Search store.steampowered.com
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2021 #7 Arkadaşlar profildeki main hesap linkine tıklamayın. Kalp krizi geçiriyordum. Kalbim ağrıyor. Aniden yakalandım.
Arkadaşlar profildeki main hesap linkine tıklamayın. Kalp krizi geçiriyordum. Kalbim ağrıyor. Aniden yakalandım.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 2 Ocak 2021 #8 /Doğukan Çakar\ dedi: Arkadaşlar profildeki main hesap linkine tıklamayın. Kalp krizi geçiriyordum. Kalbim ağrıyor. Aniden yakalandım. Genişletmek için tıkla... Ne bu dedim ben de bastım, Allah kahretsin gece gece rüyalarıma girmese en azından.
/Doğukan Çakar\ dedi: Arkadaşlar profildeki main hesap linkine tıklamayın. Kalp krizi geçiriyordum. Kalbim ağrıyor. Aniden yakalandım. Genişletmek için tıkla... Ne bu dedim ben de bastım, Allah kahretsin gece gece rüyalarıma girmese en azından.
alperengalip Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 614 Çözümler 5 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Ocak 2021 #9 /Doğukan Çakar\ dedi: Arkadaşlar profildeki main hesap linkine tıklamayın. Kalp krizi geçiriyordum. Kalbim ağrıyor. Aniden yakalandım. Genişletmek için tıkla... Ve lütfen bunu benim gibi göz ardı edip tıklamayın şu an bende de ağrı var.
/Doğukan Çakar\ dedi: Arkadaşlar profildeki main hesap linkine tıklamayın. Kalp krizi geçiriyordum. Kalbim ağrıyor. Aniden yakalandım. Genişletmek için tıkla... Ve lütfen bunu benim gibi göz ardı edip tıklamayın şu an bende de ağrı var.
Xcylde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.872 Çözümler 7 2 Ocak 2021 #10 /Doğukan Çakar\ dedi: Arkadaşlar profildeki main hesap linkine tıklamayın. Kalp krizi geçiriyordum. Kalbim ağrıyor. Aniden yakalandım. Genişletmek için tıkla... Hocam başka konudada bunu yazılarda ne var?
/Doğukan Çakar\ dedi: Arkadaşlar profildeki main hesap linkine tıklamayın. Kalp krizi geçiriyordum. Kalbim ağrıyor. Aniden yakalandım. Genişletmek için tıkla... Hocam başka konudada bunu yazılarda ne var?