R Rasimugurlu Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #1 Steam cüzdanımda bir miktar para var ve CS'den daha önce VAC ban yemiştim. Cüzdandaki parayla diğer hesabıma CS almak istiyorum. Sorun yaşar mıyım?
Steam cüzdanımda bir miktar para var ve CS'den daha önce VAC ban yemiştim. Cüzdandaki parayla diğer hesabıma CS almak istiyorum. Sorun yaşar mıyım?
kodyaziom Picopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 561 Çözümler 3 15 Kasım 2022 #2 Aynı telefon numarasını kullanan hesaplarda VAC direkt yasaklıyor. Dikkat et derim.
BmJ Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #3 CS:GO Seçkin alacaksın sanırsam çünkü CS:GO ücretsiz bir oyun aynı zamanda VAC Ban Yediğin için alamazsın.
CS:GO Seçkin alacaksın sanırsam çünkü CS:GO ücretsiz bir oyun aynı zamanda VAC Ban Yediğin için alamazsın.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #4 Rasimugurlu dedi: Steam cüzdanımda bir miktar para var ve CS'den daha önce VAC ban yemiştim. Cüzdandaki parayla diğer hesabıma CS almak istiyorum. Sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Oyun gönderilebiliyor fakat prime gönderemezsin diye biliyorum. Emin değilim ama.
Rasimugurlu dedi: Steam cüzdanımda bir miktar para var ve CS'den daha önce VAC ban yemiştim. Cüzdandaki parayla diğer hesabıma CS almak istiyorum. Sorun yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Oyun gönderilebiliyor fakat prime gönderemezsin diye biliyorum. Emin değilim ama.
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.017 Çözümler 32 15 Kasım 2022 #5 Diğer hesapta da hile yapmak için mi soruyorsunuz?
R Rasimugurlu Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #6 Evet seçkin alacağım.Peki bu cüzdandaki miktarı başka bir şekilde diğer hesabıma atma şansım var mı? Toran dedi: Diğer hesapta da hile yapmak için mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Overwatch yemedim skin changer yüzünden vac yedim.Bilip bilmeden konuşmasak keşke.
Evet seçkin alacağım.Peki bu cüzdandaki miktarı başka bir şekilde diğer hesabıma atma şansım var mı? Toran dedi: Diğer hesapta da hile yapmak için mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Overwatch yemedim skin changer yüzünden vac yedim.Bilip bilmeden konuşmasak keşke.
3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 15 Kasım 2022 #7 Rasimugurlu dedi: Evet seçkin alacağım. Peki bu cüzdandaki miktarı başka bir şekilde diğer hesabıma atma şansım var mı? Overwatch yemedim skin changer yüzünden VAC yedim. Bilip bilmeden konuşmasak keşke. Genişletmek için tıkla... Skin changer hile değil mi?
Rasimugurlu dedi: Evet seçkin alacağım. Peki bu cüzdandaki miktarı başka bir şekilde diğer hesabıma atma şansım var mı? Overwatch yemedim skin changer yüzünden VAC yedim. Bilip bilmeden konuşmasak keşke. Genişletmek için tıkla... Skin changer hile değil mi?
R Rasimugurlu Decapat Katılım 12 Ekim 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #8 322269 dedi: Skin changer hile değil mi? Genişletmek için tıkla... Rakipleri etklleyen bir durum değil.O yüzden evet bana göre hile değil.
322269 dedi: Skin changer hile değil mi? Genişletmek için tıkla... Rakipleri etklleyen bir durum değil.O yüzden evet bana göre hile değil.
3 322269 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 878 Çözümler 15 15 Kasım 2022 #9 Rasimugurlu dedi: Rakipleri etklleyen bir durum değil. O yüzden evet bana göre hile değil. Genişletmek için tıkla... Skinlere binlerce para verenler enayi mi?
Rasimugurlu dedi: Rakipleri etklleyen bir durum değil. O yüzden evet bana göre hile değil. Genişletmek için tıkla... Skinlere binlerce para verenler enayi mi?
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 15 Kasım 2022 #10 322269 dedi: Skinlere binlerce para verenler enayi mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaşın skinlere binlerce para vermeye imkanı olsa hile açar mıydı sizce? Yanlış anlamayın, hileyi savunmuyorum. Fakat skin changer'ı da bu kadar yargılamayın bence.
322269 dedi: Skinlere binlerce para verenler enayi mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaşın skinlere binlerce para vermeye imkanı olsa hile açar mıydı sizce? Yanlış anlamayın, hileyi savunmuyorum. Fakat skin changer'ı da bu kadar yargılamayın bence.