syWrx Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #1 Diyelim ki Steam'de yeni hesap açıp CS:GO'da hile yapıyoruz ama hile yüzünden VAC banı yedik. Bu ban ana hesabımızı etkiler mi? Hile kullanmam, kullanmadım sadece merak ettiğimden soruyorum.
Diyelim ki Steam'de yeni hesap açıp CS:GO'da hile yapıyoruz ama hile yüzünden VAC banı yedik. Bu ban ana hesabımızı etkiler mi? Hile kullanmam, kullanmadım sadece merak ettiğimden soruyorum.
TheNightFuRy Kilopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 28 Ocak 2023 #2 Aynı telefon numarasını bağladığın her hesabın VAC ban yer.
ayı kapanı Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 844 Çözümler 3 28 Ocak 2023 #3 Hayır, VAC Sadece hesaptan ban atar. Diğer arkadaşın dediği gibi telefon numarası da olabilir. Tam bilmiyorum.
Hayır, VAC Sadece hesaptan ban atar. Diğer arkadaşın dediği gibi telefon numarası da olabilir. Tam bilmiyorum.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 28 Ocak 2023 #4 syWrx dedi: CS:GO'da hile yapıyoruz ama hile yüzünden VAC banı yedik. Bu ban ana hesabımızı etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Donanımı etkilemez hesabı etkiler.
syWrx dedi: CS:GO'da hile yapıyoruz ama hile yüzünden VAC banı yedik. Bu ban ana hesabımızı etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Donanımı etkilemez hesabı etkiler.
Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 28 Ocak 2023 #5 Yok, ben zamanında yedim skin changer'dan dolayı birşey olmadı hatta bir kaç hesap da yaptım sıkıntı yok.
Yok, ben zamanında yedim skin changer'dan dolayı birşey olmadı hatta bir kaç hesap da yaptım sıkıntı yok.
Cansıznefer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 28 Ocak 2023 #6 O hiç belli olmaz anakarta ban atıyorlar bazen o bilgisayarsan asla giremezsin anakart değiştirmek zorunda kalırsın bence hiç hileye falan bulaşmayın.
O hiç belli olmaz anakarta ban atıyorlar bazen o bilgisayarsan asla giremezsin anakart değiştirmek zorunda kalırsın bence hiç hileye falan bulaşmayın.