VAC yasağı için yeni hesap açmak mantıklı mı?

Oyunlarınız güzelse satmayın bence. Zaten piyasa öyle bir hal aldı ki yeni çıkmış en kral oyunları bile 20-25 TL'ye bulabiliyorsunuz.

1609025189808.png

Oyunlarınız güzelse satmayın bence. Zaten piyasa öyle bir hal aldıki yeni çıkmış en kral oyunları bile 20-25 TL'ye bulabiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 802646
Öyle büyük oyunlar yok genelde küçük 30-40 lira civarı oyunlar aldım. Fakat hesapta CS:GO için loyalty badge gibi eşyalar var ayrıca hesap 4 yıllık ve 50 level. Bilmiyorum buna göre nasıl bir fiyat bulabilirim. Önerileriniz varsa açığım.

O yüzden yasaklanmadığına adım gibi eminim. Telefon numarasını sonradan farklı bir hesaba eklemek yasaklama almanıza sebep olmaz. Bu resmi sayfada da açıkça belirtiliyor.

@358912

Hangi oyundan yasaklandınız, hangisine giremiyorsunuz? Aldığınız uyarı nedir?

Hile yazılımı bulunmuyor. Sorun olmaz yani sanırım.

Yani birden fazla hesap aynı telefon numarasını paylaşıyorsa bu tüm hesapların VAC alacağı anlamına mı gelmekte?

Numaranızı ban yedikten 90 gün sonra yazın yazacaksanız, yoksa yeni hesabınızla açar açmaz yine ban yersiniz. Kendim tecrübe ettim ve sonradan bir yerde okudum mail hesabınızın ve telefon numaranızın askıya alındığını.

Numaranızı ban yedikten 90 gün sonra yazın yazacaksanız, yoksa yeni hesabınızla açar açmaz yine ban yersiniz.

Öyle bir şey yok. Resmi kaynaklardan bilgi paylaşıyorum, aksinin olma gibi bir ihtimali bulunmuyor. 90 gün diye bir şey de yok artık. O süre içinde zaten numarayı hesaba eklemenize izin vermiyordu.

Burada da yazdığı üzere;

Dediğim gibi, numarayı tekrar kullanabilirsiniz. O konuda içiniz rahat olsun.

"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."

Kullanılabilir diyorsa kullanabilirsiniz. Valve'ın paylaştığı resmi bilgiler bu şekilde.

Ayrıca hesaplar biraz ucuz'a da olsa satılıyor, aslında alanlar içerisindekiler için alınmıyor sadece arkadaş ekleme/kısıtlamasız hesap olarak satın alınıyor, ayrıca ucuz bir miktarda satmak isterseniz bende şahsen satın alabilirim. 😁

1 yıl önce saçma bir sebepten dolayı VAC ban yemiştim. Kaldırmak için herhangi bir başvuru vs. yapmadım. Bu VAC ban benim bazı oyunlara banlı olmadığım halde giremememi sağlıyor. Hesabım 50 Level ve içinde 100 civarı oyunum var. Satmaya çalışıp yeni bir hesap açmak istesem mantıklı olur mu?

Bir Steam hesabını satın almak veya satmak - Steam Support bence hesabını satma eğer hesabını sattıktan sonra Steam anlarsa ve hesabını kalıcı olarak kilitlerse sattığın kişiyle ilgili çok büyük sorunlar olabilir dolandırıcı konumuna bile düşebilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı