VAC yasağı için yeni hesap açmak mantıklı mı?

Oyunlarınız güzelse satmayın bence. Zaten piyasa öyle bir hal aldıki yeni çıkmış en kral oyunları bile 20-25 TL'ye bulabiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 802646
Öyle büyük oyunlar yok genelde küçük 30-40 lira civarı oyunlar aldım. Fakat hesapta CS:GO için loyalty badge gibi eşyalar var ayrıca hesap 4 yıllık ve 50 level. Bilmiyorum buna göre nasıl bir fiyat bulabilirim. Önerileriniz varsa açığım.

Hile yazılımı bulunmuyor. Sorun olmaz yani sanırım.

Yani birden fazla hesap aynı telefon numarasını paylaşıyorsa bu tüm hesapların VAC alacağı anlamına mı gelmekte?

Numaranızı ban yedikten 90 gün sonra yazın yazacaksanız, yoksa yeni hesabınızla açar açmaz yine ban yersiniz. Kendim tecrübe ettim ve sonradan bir yerde okudum mail hesabınızın ve telefon numaranızın askıya alındığını.

Numaranızı ban yedikten 90 gün sonra yazın yazacaksanız, yoksa yeni hesabınızla açar açmaz yine ban yersiniz.

Öyle bir şey yok. Resmi kaynaklardan bilgi paylaşıyorum, aksinin olma gibi bir ihtimali bulunmuyor. 90 gün diye bir şey de yok artık. O süre içinde zaten numarayı hesaba eklemenize izin vermiyordu.

Burada da yazdığı üzere;

Kullanılabilir diyorsa kullanabilirsiniz. Valve'ın paylaştığı resmi bilgiler bu şekilde.

Team Fortress için geçerli mi bilmiyorum, araştırmak gerek.
Alttaki yazan nottaki gibi.

Dosya Ekleri

• dsadasdasdasdasf.PNG
    36,3 KB · Görüntüleme: 141
Ayrıca hesaplar biraz ucuz'a da olsa satılıyor, aslında alanlar içerisindekiler için alınmıyor sadece arkadaş ekleme/kısıtlamasız hesap olarak satın alınıyor, ayrıca ucuz bir miktarda satmak isterseniz bende şahsen satın alabilirim.

Bir Steam hesabını satın almak veya satmak - Steam Support bence hesabını satma eğer hesabını sattıktan sonra Steam anlarsa ve hesabını kalıcı olarak kilitlerse sattığın kişiyle ilgili çok büyük sorunlar olabilir dolandırıcı konumuna bile düşebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…