A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Temmuz 2023 #11 e_emirhann dedi: Merhaba herkese, yakın zamanda (2ay) önce CS:GO'da yoldaş girmiştim ve karşıma hile geldi bende onun hırsıyla hile açtım ve Overwatch ile kalıcı olarak yasaklandım. Bir makalede okuduğuma göre 7 yıl sürüyormuş VAC yasağı. Bu makale doğru mu? Genişletmek için tıkla... VAC Yasağı kalkmaz, 7 yıl sonra profilinizden VAC BANNED yazısı kalkar.
e_emirhann dedi: Merhaba herkese, yakın zamanda (2ay) önce CS:GO'da yoldaş girmiştim ve karşıma hile geldi bende onun hırsıyla hile açtım ve Overwatch ile kalıcı olarak yasaklandım. Bir makalede okuduğuma göre 7 yıl sürüyormuş VAC yasağı. Bu makale doğru mu? Genişletmek için tıkla... VAC Yasağı kalkmaz, 7 yıl sonra profilinizden VAC BANNED yazısı kalkar.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #12 7 Yıl sonra profilindeki Vac yasağı yazısı kalkıcak sadece, Hile kalıcıdır.