VAC yasağı olan hesap ile Faceit girilir mi?

Yusuf BALCZ

Femtopat
Katılım
20 Temmuz 2020
Mesajlar
16
Merhabalar CS:GO'da yeniyim hileler yüzünden direk Faceit başladım arkadaşımdan hesap satın aldım sadakat rozeti var ama VAC yasağı almış 30. seviye sanırım bununla Faceit girebilir miyim?
 
Arkadaşlar araştırma yapmadan kafalarına ne estiyse yazmışlar.

Eğer VAC yasaklamanız üstünden 365 gün geçtiyse FACEIT destek sistemine mail atıp hesabınızı manuel olarak ekletebiliyorsunuz sunucu havuzuna.
 
Araştırma dediğimiz şey kaynaksız bir reddit yorumunu kopyalamak oluyor herhalde. Kaynağı nedir bu bilginin?
 
VAC ban yemiş bir hesapla Faceit sunucularında oynayamazsınız. Bu sistemi sağlayanlar salak mı ki daha önce hile kullanmış birisini sunucularında oynatsınlar?
 
Araştırma dediğimiz şey kaynaksız bir reddit yorumunu kopyalamak oluyor herhalde. Kaynağı nedir bu bilginin?

Kaynaksız konuşmak senin işin benim değil. Keşke yazdığım şeyi Google'da aratıp Reddit'ten kaynaksız almışsın demek yerine yazıyı yazan kişi olan BradErzwh'in FPL'de moderatör ve FACEIT Account Management bölümünde görevli olduğunuda araştırsaydın.

İşin gücün kendini haklı çıkarmak, bilmiyorsan yazma kardeşim.
VAC ban yemiş bir hesapla Faceit sunucularında oynayamazsınız. Bu sistemi sağlayanlar salak mı ki daha önce hile kullanmış birisini sunucularında oynatsınlar?

Önceden bi ton insan FACEIT Launcher yüzünden VAC ban yedi. Bunun üzerine FACEIT VAC ile arasındaki ilişkiyi tamamen bitirip kendi FACEIT Anti Cheat yazılımını geliştirmeye başladılar. FACEIT AC zaten VAC'e kıyasla çekirdek düzeyinde çalışan bir yazılım olduğu için VAC'in yakaladığının FACEIT AC'nin yakalamaması söz konusu değil.

ESEA'ya gelirsek orda işler daha karışık.



Adama bak adama gelmiş burada yanlış bilgi veriyor bide üste çıkmaya çalışıyor. Bilmiyorsan yazmayacaksın. Abi ben bir kere dibine kadar araştırmadan yorum yapmam böylelerin gelip bana kaynak yok demesi hakikatten sinirimi zıplatıyor. Kendi dediğini kanıtlar nitelikte bana kaynak ver önce sen sonra benle uğraş.
Te

tşekkürler sanırım 1 yıl geçmiş anlamam bende size bir fotoğraf atsam anlarmısınız?

VAC ban profilinizde yazmaktadır.

Steam profilinizin ekran görüntüsünü oluşturacağınız destek talebine yüklemeyi unutmayın.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…