K KubilayCansu Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Steam'de VAC yiyen hesabımın mailini başka bir hesaba eklersem sorun olur mu?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #2 Yapay zeka tarafından algılanırsa o da VAC yiyebilir.
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 1 Mart 2021 #3 KubilayCansu dedi: Steam'de VAC yiyen hesabımın mailini başka bir hesaba eklersem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olurmuş çoğunluk öyle diyor bilmiyordum sağ olun.
KubilayCansu dedi: Steam'de VAC yiyen hesabımın mailini başka bir hesaba eklersem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olurmuş çoğunluk öyle diyor bilmiyordum sağ olun.
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 1 Mart 2021 #4 Temiz bir mail kullanmak en mantıklı olanı.
06 Fil Necati Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 3.796 Çözümler 33 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400hx RTX4050 Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 KubilayCansu dedi: Steam'de VAC yiyen hesabımın mailini başka bir hesaba eklersem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... VAC yer o hesap da benim 8 hesabım o yüzden VAC yedi
KubilayCansu dedi: Steam'de VAC yiyen hesabımın mailini başka bir hesaba eklersem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... VAC yer o hesap da benim 8 hesabım o yüzden VAC yedi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 1 Mart 2021 #6 Alakasi yok. VAC yasaklanmalari e-posta adreslerini etkilemiyor. E-posta üzerinden VAC yasaklanmasi alma ihtimaliniz yok. Nemai dedi: Yapay zeka tarafından algılanırsa o da VAC yiyebilir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sistem yok. VAC sisteminde telefon numaralari disinda herhangi bir sey etkilenmemekte. Son düzenleme: 1 Mart 2021
Alakasi yok. VAC yasaklanmalari e-posta adreslerini etkilemiyor. E-posta üzerinden VAC yasaklanmasi alma ihtimaliniz yok. Nemai dedi: Yapay zeka tarafından algılanırsa o da VAC yiyebilir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir sistem yok. VAC sisteminde telefon numaralari disinda herhangi bir sey etkilenmemekte.
Its only my echo Kilopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 974 Çözümler 3 1 Mart 2021 #7 VAC mail hesaplarını değil telefon numaralarını etkiler. Hesaptan telefon numarasını kaldırıp sonradan yeni hesap açıp o hesaba telefon numarasını eklersen telefon numarasını da etkilemez.
VAC mail hesaplarını değil telefon numaralarını etkiler. Hesaptan telefon numarasını kaldırıp sonradan yeni hesap açıp o hesaba telefon numarasını eklersen telefon numarasını da etkilemez.