Vadeli işlemler için borsa önerisi

Ediz41

Hectopat
Makaleler
2
Yeni çıkan Memecoin'ler Altcoinler'in alım satımını yapmak istiyorum ve bunu yaparken sadece spot olarak değil kaldıraç ile de işlem yapmak istiyorum bu tarz bir borsa önerirseniz güzel olur. Aktif olarak sadece OKX kullanıyorum harici borsa önerirseniz güzel olur. (Konuyu yanlış yere açmış olabilir kusura bakmayın.)

Yeni çıkan Memecoin'ler Altcoinler'in alım satımını yapmak istiyorum ve bunu yaparken sadece spot olarak değil kaldıraç ile de işlem yapmak istiyorum bu tarz bir borsa önerirseniz güzel olur. Aktif olarak sadece OKX kullanıyorum harici borsa önerirseniz güzel olur. (Konuyu yanlış yere açmış olabilir kusura bakmayın.)

Binance'yi tavsiye etmem 3 ay sonra işlem zararda ise yine de kapatıyor. Bu işin vakkosu mexc.

Binance'yi tavsiye etmem 3 ay sonra işlem zararda ise yine de kapatıyor. Bu işin vakkosu mexc.

MEXC ye baktım iyi gözüküyor ancak bu aralıkta Türkiye'de erişim engeli getirildiği yazıyor.

MEXC, SPK'dan izin almadan hizmet vermeyi sürdürdüğü için bu yasağa takılan ilk platform oldu. SPK'nın kararı doğrultusunda 11 Aralık 2024 tarihinde alınan erişim engeli kararı, bugünkü SPK bülteninde de yer alacak. SimilarWeb verilerine göre MEXC, Japonya'dan sonra en fazla trafiği Türkiye'den alıyor.12 Ara 2024

Mexc ye baktım iyi gözüküyor ancak bu aralıkta Türkiye'de erişim engeli getirildiği yazıyor.

mexc, SpK'den izin almadan hizmet vermeyi sürdürdüğü için bu yasağa takılan ilk platform oldu. Spk'nın kararı doğrultusunda 11 Aralık 2024 tarihinde alınan erişim engeli kararı, bugünkü spk bülteninde de yer alacak. Similarweb verilerine göre mexc, Japonya'dan sonra en fazla trafiği Türkiye'den alıyor. 12 ara 2024.

Alakası yok sadece İngilizce Türkçe çeviri geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı