Çözüldü Vadesiz hesapta aşım var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

polat1512197

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ablam banka arayışında ama ön ödemeli kart gibi limit kadar harcansın istiyor vadesiz hesap uygun mu? Yoksa banka kartı mı uygun? Sözün kısası limiti kadar harcamak istiyor.

Çözüm
Banka kartı zaten vadesiz hesaba bağlı olan kart. Vadesiz hesabınıza ek olarak avans vs. gibi özellikleri açtırmazsanız sadece yatırdığınız parayı harcayabilirsiniz, borca girme gibi bir durum da oluşmaz bu sebeple.
Peki önerdiğiniz vakif ve ziraat harici banka var mı kart tasarımı güzel olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konu açmakla uğraşmak istemiyorum da hesap acimi kolay bir banka lazım bana öyle şubeye gidip evrak imzalamaya gerek kalmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konu açmakla uğraşmak istemiyorum da hesap acimi kolay bir banka lazım bana öyle şubeye gidip evrak imzalamaya gerek kalmadan.
Covid zamanında görüntülü arama ile oluyordu.
Fakat en mantıklısı sağlıklısı şubeye gidip imza atıp almak....

Merhaba. Ablam banka arayışında ama ön ödemeli kart gibi limit kadar harcansın istiyor vadesiz hesap uygun mu? Yoksa banka kartı mı uygun? Sözün kısası limiti kadar harcamak istiyor.
Şubeden İş Bankası müşterisi olduktan sonra, Maksipara kart alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…