Vadofone Hala AKN Uyguluyor

bluecity

Hectopat
Daha fazla  
AKN'siz fiber internet paketime 4 gündür AKN uygulanmaya başlandı. Sürekli sistemsel sorundan kaynaklandığını söylüyorlar ve geri dönüş yapmıyorlar. Başka kullanıcılara da aynısını yaptıklarını gördüm.

BTK'ya şikayette bulundum fakat BTK'daki şikayetleri firma direkt kendi cevaplıyor ve alakasız cevaplar vererek kendilerini bir şekilde haklı gösteriyorlar.

Tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum fakat en kısa sürede farklı firmaya geçiş yapacağım. Farklı firmaya geçtiğimde şikayetimdeki durum devam eder mi?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Vodafone fiber Max kullanıyorum yılbaşından sonra AKK kalktı sorunsuz şekilde devam ediyor. İlginç geldi çözerseniz cevabınızı bekliyorum

Bende Vodafone fiber Max kullanıyorum yılbaşından sonra AKK kalktı sorunsuz şekilde devam ediyor. İlginç geldi çözerseniz cevabınızı bekliyorum

Fazla indirme yapanlara hep AKN uygulamışlar.Çözümlemeye çalışıyoruz diyorlar sistemden kaynaklı AKN uygulanıyor diyorlar fakat sanki bilerek yapıyorlarmış gibi.

5 gündür devam ediyor sorunum ayrıca upload hızı sorunum vardı 13 gün oldu. Sorunu çözmeye çalışıyoruz diyorlar fakat hiçbir gelişme yok. Superonline kullanıyordum şimdi geri superonline 'a dönüş yapacağım.

Sorunları çözmüyorlar rezelat bir firma şikayetvar.com ' da yüzlerce şikayet mevcut hiçbirisine geri dönüş yapmamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…