Kredi kartı ile taksitlen ödemek istiyorum fakat anlaşmalı bankanın taksitle ödendiği için faiz ekleyip eklemeyeceğini bilmiyorum. Üniversitenin de bu konuda hakkında hiçbir açıklaması yok.
Daha önce bir vakıf üniversitesinde okuyup ücreti taksitle ödeyen bir arkadaşımız yardımcı olursa çok mutlu olurum.
Ayrıca kredi kartı ile taksitli ödeme ve okul taksit sistemi arasından hangisini seçmeliyim?
Bizim okulda Vakıfbank taksidi gibi bir mevzusu vardı, tek dönem taksidini taksitlendirip yüzde 8 komisyon alıyordı. Ama kredi kartına taksidi bilmiyorum bizde tek çekim bir de Vakıfbank üstünden tek taksidi taksitlendirme oluyor.
Bizim okulda VakıfBank taksidi gibi bir mevzusu vardı, tek dönem taksidini taksitlendirip yüzde 8 komisyon alıyordı. Ama kredi kartına taksidi bilmiyorum bizde tek çekim bir de VakıfBank üstünden tek taksidi taksitlendirme oluyor.
Okuduğunuz üniversite, taksitle ödemeye vade farkı koymuyorsa elbette ki taksitle ödemek daha mantıklı. Paranın değeri ortada, parayı bir anda vermektense diğer ihtiyaçlarınızı giderirsiniz.