M Meridyen dede Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 Trendyol'dan alışveriş yapacağım fakat yapamıyorum sanal kart üzerinden satın almak istiyorum para yeterli olmasına rağmen yetersiz limit hatası veriyor.
Trendyol'dan alışveriş yapacağım fakat yapamıyorum sanal kart üzerinden satın almak istiyorum para yeterli olmasına rağmen yetersiz limit hatası veriyor.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.721 Makaleler 21 Çözümler 99 4 Ekim 2024 #2 Sanal kart limiti ayarlamadıysan ondandır.
M Meridyen dede Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #3 FalconPolat dedi: Sanal kart limiti ayarlamadıysan ondandır. Genişletmek için tıkla... Ayarlıyorum alacağım ürünün 100TL daha fazlasını koyuyorum hatta. Son düzenleme: 4 Ekim 2024
FalconPolat dedi: Sanal kart limiti ayarlamadıysan ondandır. Genişletmek için tıkla... Ayarlıyorum alacağım ürünün 100TL daha fazlasını koyuyorum hatta.
Elweald Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 2.102 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İstanbul 4 Ekim 2024 #4 Meridyen dede dedi: Ayarlıyorum alacağım ürünün 100TL daha fazlasını koyuyorum hatta. Genişletmek için tıkla... Sanal kart kredi kartı mı yoksa normal banka kartı mı?
Meridyen dede dedi: Ayarlıyorum alacağım ürünün 100TL daha fazlasını koyuyorum hatta. Genişletmek için tıkla... Sanal kart kredi kartı mı yoksa normal banka kartı mı?
M Meridyen dede Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #5 Elweald dedi: Sanal kart kredi kartı mı yoksa normal banka kartı mı? Genişletmek için tıkla... Sanal kart
Elweald dedi: Sanal kart kredi kartı mı yoksa normal banka kartı mı? Genişletmek için tıkla... Sanal kart