Bence bir hobi bul. Mesela parfüm yapmayı deneyebilirsin.Merhaba. Ben bilgisayarda vakit geçirirken sıkılıyorum. Mesela Minecraft'ı oynuyorum tek oyunculu olarak ama arkadaş falan olmayınca oyun zevk vermiyor. Sanki öylesine oynuyormuşum gibi oluyor. Arkadaş yok, kuzen var ama onlara da gidemiyorum annem gil salmıyor beni bir de sıcak olduğu için gitmekte istemiyorum. Ama gidesim oluyor tabii. Hafta içi ya da hafta sonu anneannem gile gidiyoruz ve orada da yapacak bir şey yok. Kuzenim var ama benimle yaşıt değil. Oraya da gitmek istemiyorum. Bilgisayara oyun indiriyorum ama ondanda zevk alamıyorum ve çok sıkıcı oluyor. Akşam üstü bisikletle geziyorum ama akşama kadar vakitte geçmiyor. Kur'an okuyorum televizyon izliyorum anneme yardım ediyorum kardeşimle ailemle vakit geçiriyorum ama onlarla da geçmiyor vakit. 6 ayda bir teyzem gile gidiyoruz onlarda çiftçi benimle yaşıt kuzenim falan var ama çiftçilikle uğraşacağız diye benimle vakit geçiremiyor. Onlar anneannem gile gelince bisikletle güzelce vakit geçiyor ama onlarda 3 ayda bir geliyorlar. En son 15 tatilinde gelmişlerdi. Yaz olduğu için babamın elemanlarıyla denize gidiyouz ama 4 saat yol, 4 saat deniz, 2 saat falan gezip oturuyoruz hava alıyoruz. Nedense ben yapacak bir şey bulamıyorum. Yaptığım şeyi sürekli yaptığımdan, bıkkınlık geldi hep aynı şey hep aynı şey. Arada annem babamların düğünü cenazesi mevlütü işi falan olduğunda ya evde kalırız, ya da anneannem gilde. Orada da bir şey yok. Yani babamın yanında çalışayım diyorum oradaki iş bana göre değil ve ağır iş.
Merhaba. Ben bilgisayarda vakit geçirirken sıkılıyorum. Mesela Minecraft'ı oynuyorum tek oyunculu olarak ama arkadaş falan olmayınca oyun zevk vermiyor. Sanki öylesine oynuyormuşum gibi oluyor. Arkadaş yok, kuzen var ama onlara da gidemiyorum annem gil salmıyor beni bir de sıcak olduğu için gitmekte istemiyorum. Ama gidesim oluyor tabii. Hafta içi ya da hafta sonu anneannem gile gidiyoruz ve orada da yapacak bir şey yok. Kuzenim var ama benimle yaşıt değil. Oraya da gitmek istemiyorum. Bilgisayara oyun indiriyorum ama ondanda zevk alamıyorum ve çok sıkıcı oluyor. Akşam üstü bisikletle geziyorum ama akşama kadar vakitte geçmiyor. Kur'an okuyorum televizyon izliyorum anneme yardım ediyorum kardeşimle ailemle vakit geçiriyorum ama onlarla da geçmiyor vakit. 6 ayda bir teyzem gile gidiyoruz onlarda çiftçi benimle yaşıt kuzenim falan var ama çiftçilikle uğraşacağız diye benimle vakit geçiremiyor. Onlar anneannem gile gelince bisikletle güzelce vakit geçiyor ama onlarda 3 ayda bir geliyorlar. En son 15 tatilinde gelmişlerdi. Yaz olduğu için babamın elemanlarıyla denize gidiyouz ama 4 saat yol, 4 saat deniz, 2 saat falan gezip oturuyoruz hava alıyoruz. Nedense ben yapacak bir şey bulamıyorum. Yaptığım şeyi sürekli yaptığımdan, bıkkınlık geldi hep aynı şey hep aynı şey. Arada annem babamların düğünü cenazesi mevlütü işi falan olduğunda ya evde kalırız, ya da anneannem gilde. Orada da bir şey yok. Yani babamın yanında çalışayım diyorum oradaki iş bana göre değil ve ağır.
Merhaba. Ben bilgisayarda vakit geçirirken sıkılıyorum. Mesela Minecraft'ı oynuyorum tek oyunculu olarak ama arkadaş falan olmayınca oyun zevk vermiyor. Sanki öylesine oynuyormuşum gibi oluyor. Arkadaş yok, kuzen var ama onlara da gidemiyorum annem gil salmıyor beni bir de sıcak olduğu için gitmekte istemiyorum. Ama gidesim oluyor tabii. Hafta içi ya da hafta sonu anneannem gile gidiyoruz ve orada da yapacak bir şey yok. Kuzenim var ama benimle yaşıt değil. Oraya da gitmek istemiyorum. Bilgisayara oyun indiriyorum ama ondanda zevk alamıyorum ve çok sıkıcı oluyor. Akşam üstü bisikletle geziyorum ama akşama kadar vakitte geçmiyor. Kur'an okuyorum televizyon izliyorum anneme yardım ediyorum kardeşimle ailemle vakit geçiriyorum ama onlarla da geçmiyor vakit. 6 ayda bir teyzem gile gidiyoruz onlarda çiftçi benimle yaşıt kuzenim falan var ama çiftçilikle uğraşacağız diye benimle vakit geçiremiyor. Onlar anneannem gile gelince bisikletle güzelce vakit geçiyor ama onlarda 3 ayda bir geliyorlar. En son 15 tatilinde gelmişlerdi. Yaz olduğu için babamın elemanlarıyla denize gidiyouz ama 4 saat yol, 4 saat deniz, 2 saat falan gezip oturuyoruz hava alıyoruz. Nedense ben yapacak bir şey bulamıyorum. Yaptığım şeyi sürekli yaptığımdan, bıkkınlık geldi hep aynı şey hep aynı şey. Arada annem babamların düğünü cenazesi mevlütü işi falan olduğunda ya evde kalırız, ya da anneannem gilde. Orada da bir şey yok. Yani babamın yanında çalışayım diyorum oradaki iş bana göre değil ve ağır iş.
13 yaşındayım.Kaç yaşındasın?
Dostum sen küçükmüşsün, ben diğer konuda sana biraz kırmıştım özür dilerim. Kendimden yaşça küçük birine laf söylemeyi sevmem, küsme13 yaşındayım.
Yok ya ne küseceğim.Dostum sen küçükmüşsün, ben diğer konuda sana biraz kırmıştım özür dilerim. Kendimden yaşça küçük birine laf söylemeyi sevmem, küsme
13 yaşındayım.
Merhaba. Ben bilgisayarda vakit geçirirken sıkılıyorum. Mesela Minecraft'ı oynuyorum tek oyunculu olarak ama arkadaş falan olmayınca oyun zevk vermiyor. Sanki öylesine oynuyormuşum gibi oluyor. Arkadaş yok, kuzen var ama onlara da gidemiyorum annem gil salmıyor beni bir de sıcak olduğu için gitmekte istemiyorum. Ama gidesim oluyor tabii. Hafta içi ya da hafta sonu anneannem gile gidiyoruz ve orada da yapacak bir şey yok. Kuzenim var ama benimle yaşıt değil. Oraya da gitmek istemiyorum. Bilgisayara oyun indiriyorum ama ondanda zevk alamıyorum ve çok sıkıcı oluyor. Akşam üstü bisikletle geziyorum ama akşama kadar vakitte geçmiyor. Kur'an okuyorum televizyon izliyorum anneme yardım ediyorum kardeşimle ailemle vakit geçiriyorum ama onlarla da geçmiyor vakit. 6 ayda bir teyzem gile gidiyoruz onlarda çiftçi benimle yaşıt kuzenim falan var ama çiftçilikle uğraşacağız diye benimle vakit geçiremiyor. Onlar anneannem gile gelince bisikletle güzelce vakit geçiyor ama onlarda 3 ayda bir geliyorlar. En son 15 tatilinde gelmişlerdi. Yaz olduğu için babamın elemanlarıyla denize gidiyouz ama 4 saat yol, 4 saat deniz, 2 saat falan gezip oturuyoruz hava alıyoruz. Nedense ben yapacak bir şey bulamıyorum. Yaptığım şeyi sürekli yaptığımdan, bıkkınlık geldi hep aynı şey hep aynı şey. Arada annem babamların düğünü cenazesi mevlütü işi falan olduğunda ya evde kalırız, ya da anneannem gilde. Orada da bir şey yok. Yani babamın yanında çalışayım diyorum oradaki iş bana göre değil ve ağır iş.