adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 RAM 4 Ekran kartı intel 4 series express chipset family İşlemci intel core 2 duo cpu p8400 @2.26ghz 2.27ghz NETUM Coolcold Ayarlanabilir Vakumlu Gaming Laptop Soğutucu Fanı - Fiyatı, Yorumları NETUM Coolcold Ayarlanabilir Vakumlu Gaming Laptop Soğutucu Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com MF PRODUCT Strike 0620 Harici Vakumlu Gaming USB Laptop Soğutucu Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol MF PRODUCT Strike 0620 Harici Vakumlu Gaming USB Laptop Soğutucu Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hangisi daha iyi soğutuyor? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
NETUM Coolcold Ayarlanabilir Vakumlu Gaming Laptop Soğutucu Fanı - Fiyatı, Yorumları NETUM Coolcold Ayarlanabilir Vakumlu Gaming Laptop Soğutucu Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com MF PRODUCT Strike 0620 Harici Vakumlu Gaming USB Laptop Soğutucu Fan Fiyatı, Yorumları - Trendyol MF PRODUCT Strike 0620 Harici Vakumlu Gaming USB Laptop Soğutucu Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hangisi daha iyi soğutuyor?
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #2 Bu sistem için soğutucuya ihtiyacınız var mı hocam?
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #3 Cihen dedi: Bu sistem için soğutucuya ihtiyacınız var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef var eski bir bilgisayar 2 yıldır bende boşta iken HDD 50 derece filan oluyor bende soğutmak için soğutucu almaya karar verdim. Cihen dedi: Bu sistem için soğutucuya ihtiyacınız var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sizce hangisi daha iyi.
Cihen dedi: Bu sistem için soğutucuya ihtiyacınız var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef var eski bir bilgisayar 2 yıldır bende boşta iken HDD 50 derece filan oluyor bende soğutmak için soğutucu almaya karar verdim. Cihen dedi: Bu sistem için soğutucuya ihtiyacınız var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sizce hangisi daha iyi.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 adoyad dedi: Maalesef var eski bir bilgisayar 2 yıldır bende boşta iken HDD 50 derece filan oluyor bende soğutmak için soğutucu almaya karar verdim. Sizce hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... İşlemci, ekran kartı sıcaklıklarınız nasıl? Ayrıca attığınızsoğutucular sıcak havayı dışarı vermeye mi yarıyor ne bu
adoyad dedi: Maalesef var eski bir bilgisayar 2 yıldır bende boşta iken HDD 50 derece filan oluyor bende soğutmak için soğutucu almaya karar verdim. Sizce hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... İşlemci, ekran kartı sıcaklıklarınız nasıl? Ayrıca attığınızsoğutucular sıcak havayı dışarı vermeye mi yarıyor ne bu
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #5 Cihen dedi: İşlemci, ekran kartı sıcaklıklarınız nasıl? Ayrıca attığınızsoğutucular sıcak havayı dışarı vermeye mi yarıyor ne bu Genişletmek için tıkla... Şu an sadece Google açık işlemci: 85, ekran kartı ise 75'lerde geziyor temizliğini vs. her şeyi yaptım ama sıcaklık düşmüyor ve evet sıcak havayı dışarıya veriyor.
Cihen dedi: İşlemci, ekran kartı sıcaklıklarınız nasıl? Ayrıca attığınızsoğutucular sıcak havayı dışarı vermeye mi yarıyor ne bu Genişletmek için tıkla... Şu an sadece Google açık işlemci: 85, ekran kartı ise 75'lerde geziyor temizliğini vs. her şeyi yaptım ama sıcaklık düşmüyor ve evet sıcak havayı dışarıya veriyor.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #6 Sadece Google açıkken 85 derece aşırı fazla, güç ayarlarından yüksek performans da olup olmadığına bakabilir misiniz?
Sadece Google açıkken 85 derece aşırı fazla, güç ayarlarından yüksek performans da olup olmadığına bakabilir misiniz?
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #7 eKqx dedi: Sadece Google açıkken 85 derece aşırı fazla, güç ayarlarından yüksek performans da olup olmadığına bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Performansda değil dengelide.
eKqx dedi: Sadece Google açıkken 85 derece aşırı fazla, güç ayarlarından yüksek performans da olup olmadığına bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Performansda değil dengelide.
tmytrnc Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 266 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #8 adoyad dedi: Maalesef var eski bir bilgisayar 2 yıldır bende boşta iken HDD 50 derece filan oluyor bende soğutmak için soğutucu almaya karar verdim. Sizce hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir düşünce değil tabii ki yararlıdır ama donanımların sağlık durumunu kontrol etmen soğutucu almandan daha faydalı bence.
adoyad dedi: Maalesef var eski bir bilgisayar 2 yıldır bende boşta iken HDD 50 derece filan oluyor bende soğutmak için soğutucu almaya karar verdim. Sizce hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir düşünce değil tabii ki yararlıdır ama donanımların sağlık durumunu kontrol etmen soğutucu almandan daha faydalı bence.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #9 Normalde yüksek performans da olsa bile o kadar ısı derecesi olmaması lazım, fanlarında bir sorun olabilir.
Normalde yüksek performans da olsa bile o kadar ısı derecesi olmaması lazım, fanlarında bir sorun olabilir.
adoyad Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 559 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #10 eKqx dedi: Normalde yüksek performans da olsa bile o kadar ısı derecesi olmaması lazım, fanlarında bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanımın hızı şu an yüksek ayarda ama halen sıcaklık aynı.
eKqx dedi: Normalde yüksek performans da olsa bile o kadar ısı derecesi olmaması lazım, fanlarında bir sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanımın hızı şu an yüksek ayarda ama halen sıcaklık aynı.