Vakumlu soğutucu almak mantıklı mı?

Laptopum çok ısınıyor. Vakumlu bir soğutucu almayı planlıyorum. Standlı tercih etmeyi planlamıyorum çünkü laptopun hava giriş çıkışı arkasında. Sizce fotoğraftaki ürün alınmaya değer mi, etkisi olur mu?

Maksimum 4,5 derece fark eder ses yapar bence gerekli değil. Fanları bozar

Bende bir adet vardı içini açıp kurcaladım ve mavi kısımdan havayı çekmesi gerektiğini düşünüyorum ancak hayır içinde 1 fan var ve cihazın içindeki havayı atıyor. yani havayı laptopun içinden vakumlamıyor o yüzden bilgisayarıda bozmaz ancak bir işe yaradığınıda düşünmüyorum.Satın aldığınızda deneyin elinizi bile çekmez çünkü çekmesi için bir sistem yapılmamış.

Fan devrine uygun değil içindeki rulmanı bozar

Fan devrine uygun değil içindeki rulmanı bozar.

Tamamen dolandırıcılık ürünü içerdeki fanın attığı havayı anca dışarı atar içeriyi bozacak kadar güçlü bile değil hatta pamuk koyun onu bile çekmez.

Bunun yerine daha iyi bir altlık alın ya da termal macun.

Hiçbir laptop soğutucusu işe yaramaz fakat illaki biraz etki eder fakat salak saçma insanların önerdiği şu vakumlardan bıktım soğutucu olarak standlara bir şey tercih ederim onunda maksimum 7-8 derece etkileceğini düşünüyorum aman dikkat bütçeyi biraz aşın da sadece laptop standı almayın piyasada 300-600 arası laptop soğutucusu görüyorum (sözde) Monster markasını sevmem fakat aksesuar konusunda çok bir şey diyemem Pusat laptop soğutucusuna bir göz atabilirsiniz çok sesli de değil fiyatı sizin için uygunsada alabilirsiniz kuzenimde var RDR2 oynarken işlemcisi 85-90 arası bir laptop için uygun özellikle şu oyunda fakat daha çok FPS istediği için aldı ve şu an 76-83 arası görüyor sesi olarak gram sesi yok fakat kulağınızı yaklaştırırsanız sanki bir kabloya takılıyotmul gibi değişik bir ses çıkar fakat sesi konusunda gayet güzel bir aksesuar öneririm bu fiyata daha iyisi olabilir mi pek yok gibi fakat genelde araştırın derim 2000 TL'ye kötüleride var 1000 TL'ye daha iyiside olabiliyor çok değişik aksesuarlar araştırın derim fakat önerdiğim Pusat laptop soğutucu da iyidir size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…