nalsare Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #1 Gitara başlamak istiyorum ve maksimum 600 lira bütçem var. VC204, VC204H ve VC104T arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Gitara başlamak istiyorum ve maksimum 600 lira bütçem var. VC204, VC204H ve VC104T arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Hilmi Çoban Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 446 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçı 24 Mart 2021 #2 nalsare dedi: Gitara başlamak istiyorum ve maksimum 600 lira bütçem var. VC204, VC204h ve VC104t arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Valencia VC404 Klasik Gitar (Online Gitar dersi HEDİYELİ) Valencia VC404 Klasik Gitar Tam boy BaÅlangıç seviyesi için üretilmiÅ Online gitar dersi hediyeli valencia vc404 model klasik gitar www.enstrumarket.com Birazcık daha koyup bunu almanı şiddetle tavsiye ederim dostum. Ben aldım çok güzel gitar kaliteli. Uzun süre götürür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip karar verebilirsin.
nalsare dedi: Gitara başlamak istiyorum ve maksimum 600 lira bütçem var. VC204, VC204h ve VC104t arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Valencia VC404 Klasik Gitar (Online Gitar dersi HEDİYELİ) Valencia VC404 Klasik Gitar Tam boy BaÅlangıç seviyesi için üretilmiÅ Online gitar dersi hediyeli valencia vc404 model klasik gitar www.enstrumarket.com Birazcık daha koyup bunu almanı şiddetle tavsiye ederim dostum. Ben aldım çok güzel gitar kaliteli. Uzun süre götürür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izleyip karar verebilirsin.