Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 Valhalla indirdim ana ekranda görükmüyor.
S Sales0 Decapat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 113 19 Nisan 2023 #2 Kozuki_ali dedi: Valhalla indirdim ana ekranda görükmüyor. Genişletmek için tıkla... Steam'den indirdiyseniz kısayol ekleyin Steam üzerinden Artı 0 Eksi
Kozuki_ali dedi: Valhalla indirdim ana ekranda görükmüyor. Genişletmek için tıkla... Steam'den indirdiyseniz kısayol ekleyin Steam üzerinden
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 19 Nisan 2023 #3 Ubisoft Connect uygulamasında "games" bölümüne gelin ve altta "hidden" sekmesi vardır. Oraya tıklayın muhtemelen gözükür. Artı 0 Eksi
Ubisoft Connect uygulamasında "games" bölümüne gelin ve altta "hidden" sekmesi vardır. Oraya tıklayın muhtemelen gözükür.
KS KS Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 Famronty dedi: Ubisoft Connect uygulamasında "games" bölümüne gelin ve altta "hidden" sekmesi vardır. Oraya tıklayın muhtemelen gözükür. Genişletmek için tıkla... Ustam tam anlayamadım. benim uygulama türkçe. Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Ubisoft Connect uygulamasında "games" bölümüne gelin ve altta "hidden" sekmesi vardır. Oraya tıklayın muhtemelen gözükür. Genişletmek için tıkla... Ustam tam anlayamadım. benim uygulama türkçe.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 19 Nisan 2023 #5 Kozuki_ali dedi: Ustam tam anlayamadım. benim uygulama türkçe. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect uygulamasının oyunlar bölümünde altta gizli sekmesi var ise oradadır. Artı 0 Eksi
Kozuki_ali dedi: Ustam tam anlayamadım. benim uygulama türkçe. Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect uygulamasının oyunlar bölümünde altta gizli sekmesi var ise oradadır.
KS KS Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #6 Famronty dedi: Ubisoft Connect uygulamasının oyunlar bölümünde altta gizli sekmesi var ise oradadır. Genişletmek için tıkla... Maalesef, bulamadım. (Edit, hallettim) Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Ubisoft Connect uygulamasının oyunlar bölümünde altta gizli sekmesi var ise oradadır. Genişletmek için tıkla... Maalesef, bulamadım. (Edit, hallettim)
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 19 Nisan 2023 #7 Kozuki_ali dedi: Maalesef, bulamadım. (Edit, hallettim) Genişletmek için tıkla... Oyunu trial şeklinde indirmiş olabilir misiniz ? Artı 0 Eksi
Kozuki_ali dedi: Maalesef, bulamadım. (Edit, hallettim) Genişletmek için tıkla... Oyunu trial şeklinde indirmiş olabilir misiniz ?
KS KS Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 515 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #8 Famronty dedi: Oyunu trial şeklinde indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kanka oyun standart versiyon. Ayrıca hallettim, oyunun sekmesine gelip Valhalla yazısına sağ tık yapınca masaüstüne ekle seçeneği çıkıyor. Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Oyunu trial şeklinde indirmiş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kanka oyun standart versiyon. Ayrıca hallettim, oyunun sekmesine gelip Valhalla yazısına sağ tık yapınca masaüstüne ekle seçeneği çıkıyor.