R ReisBey000 Kilopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 47 26 Mart 2021 #1 Oyunda hangi görevlerin yan, hangi görevlerin ana görev olduğunu nasıl anlarım? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2021
Oyunda hangi görevlerin yan, hangi görevlerin ana görev olduğunu nasıl anlarım? Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #2 30 saat oynamıştım ama görevler ittifak görevleri olması lazım ama bazen oyun seni yan göreve zorluyor haberin olsun.
30 saat oynamıştım ama görevler ittifak görevleri olması lazım ama bazen oyun seni yan göreve zorluyor haberin olsun.
R ReisBey000 Kilopat Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 47 26 Mart 2021 #3 redlions dedi: 30 saat oynamıştım ama görevler ittifak görevleri olması lazım ama bazen oyun seni yan göreve zorluyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Gerekli olan yan görevleri mecbur yapacağız zaten ama hangi yan hangisi ana bir öğrensek neyin ne olduğu belli olacak.
redlions dedi: 30 saat oynamıştım ama görevler ittifak görevleri olması lazım ama bazen oyun seni yan göreve zorluyor haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Gerekli olan yan görevleri mecbur yapacağız zaten ama hangi yan hangisi ana bir öğrensek neyin ne olduğu belli olacak.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #4 Hocam klasik Ubisoft al getir götür tarzı görevse yan görevdir %90 onun dışında mapta olan bazı beyazımsı noktalar var orada anlık görevler oluyor ve bazılarını tavsiye ederim cidden Ubisoft oralarda fena iş başarmamış.
Hocam klasik Ubisoft al getir götür tarzı görevse yan görevdir %90 onun dışında mapta olan bazı beyazımsı noktalar var orada anlık görevler oluyor ve bazılarını tavsiye ederim cidden Ubisoft oralarda fena iş başarmamış.