Xbox Valheim 50 TL

Makaleler
30
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D
Sapphire Pulse RX 9060 XT
Patriot Viper Venom 32 GB DDR5 6000MHz
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2
Thermaltake Versa T27 TG | High Power Performance GD 800W 80+ Gold
Kingston 1TB KC3000 M.2
İskandinav mitolojisinden esinlenen bir dünyayı keşfedip aksiyonlara giriştiğiniz ve kendi yapılarınızı inşa ettiğiniz açık dünya hayatta kalma oyunu Valheim, Microsoft Store'da indirimle birlikte 50 TL'ye düştü.

🇹🇷 Oyunun Türkçe dil desteği bulunuyor.
⚠️ 30 Eylül'de Game Pass'ten kaldırılıyor.

oyun sayfası: Buy Valheim (Game Preview) | Xbox

1726751878767.png

@Ali Ataberk, oyun optimizasyonu kötü olsa da genel anlamda kötü bir oyun değil. Fiyatı gayet uygun ve alınabilir düzeyde. Optimizasyon konusunda kişisel tecrübem ise bir sorun yaşamadım olarak söyleyebilirim. Düşünen arkadaşlar kesinlikle almalı.

İlk çıktığı zamanda oynamıştım bir sene öncede oynamıştım ikisinde de her hangi bir optimizasyon sıkıntısı yaşamadım. Ve bu arada yorumların çoğunun da tarihi 2021 muhtemelen bir sorun varsa bile düzeltilmiştir diye düşünüyorum.

@Teritseran, evet dediğiniz gibi aslında fakat optimizasyon sorunu az da olsa devam ediyor. Yorumların olduğu dönemde aşırı kötüydü. Sonradan güncellemelerle biraz düzelttiler.

Bildiğim kadarıyla oyun şu anda v0.21 falan yani tam sürüme çok uzak gibi görünüyor ama içeriği gerçekten bayağı fazla. 50₺ gayet uygun bir fiyat, yanılmıyorsam Microsoft Store'da ilk kez indirime giriyor. Sistem gereksinimleri düşük ve keyifli bir oyun, denemenizi tavsiye ederim ama mümkünse 3 kişi girmeniz daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı