ayberk23 Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #1 Kendi oluşturduğum sunucuda arkadaşlarım ben olmadan giremiyor, adminlik vermek istiyorum, nasıl yapacağımı bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2022
Kendi oluşturduğum sunucuda arkadaşlarım ben olmadan giremiyor, adminlik vermek istiyorum, nasıl yapacağımı bulamadım.
M mahmuterenb Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2025 #2 ayberk23 dedi: Kendi oluşturduğum sunucuda arkadaşlarım ben olmadan giremiyor, adminlik vermek istiyorum, nasıl yapacağımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... selam dostum çözüm bulabildin mi?
ayberk23 dedi: Kendi oluşturduğum sunucuda arkadaşlarım ben olmadan giremiyor, adminlik vermek istiyorum, nasıl yapacağımı bulamadım. Genişletmek için tıkla... selam dostum çözüm bulabildin mi?
ayberk23 Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 mahmuterenb dedi: selam dostum çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... yok maalesef
M mahmuterenb Picopat Katılım 23 Kasım 2024 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 ayberk23 dedi: yok maalesef Genişletmek için tıkla... kendi oluşturduğum sunucu derken nasıl bi sunucu oluşturdunuz?
ayberk23 dedi: yok maalesef Genişletmek için tıkla... kendi oluşturduğum sunucu derken nasıl bi sunucu oluşturdunuz?