Valheim alınır mı?

Hatırladığım kadarıyla co-op bir oyundu ve indirimlerde bulunuyordu. Ben oynamadım. Ama Enis Kirazoğlu beğendiğini bir videosunda söylemişti.

Şahsen bir süredir hayatta kalma oyunlarına katlanamıyordum. Kendisi, beni türe yeniden ısındırdı. Almanızı öneririm, fiyatına kesinlikle değecektir ancak optimizasyonunun kötü olduğunu aklınızda bulundurun. Şahsen ben tek kişi oynarken gayet zevk aldım ama yine de birkaç arkadaş ile birlikte almanızı öneririm.

32 TL'ye alınır ben aldım oynadım birkaç kişiyle. Arkadaş olmadan pek sarmaz ama tek başına da baya oynanır. Oyunda optimizasyon çok kötü. Biraz düzelmesini bekleyebilirsiniz. Ben açıkçası aylar sonra tekrar girmeyi düşünüyorum.

Beni bir yerden sonra baydı, evini büyütmeye başladığında anlamı kalmıyor, canavarlara tek atıyorsun, ama 2-3 gün oynarsın (2-3 gün derken 48-72 saatten bahsediyorum). Bu arada oyunda ilerlemek biraz zor, hele ki tek başınaysan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı