ayvishan Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #1 Merhabalar, hangisi daha iyi bir oyun? İkisinin artı ve eksileri neler?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #2 ayvishan dedi: Merhabalar, hangisi daha iyi bir oyun? İkisinin artı ve eksileri neler? Genişletmek için tıkla... Sea of Thieves.
ayvishan dedi: Merhabalar, hangisi daha iyi bir oyun? İkisinin artı ve eksileri neler? Genişletmek için tıkla... Sea of Thieves.
ayvishan Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #3 TimoLoX dedi: Sea of Thieves. Genişletmek için tıkla... Neden peki?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #4 ayvishan dedi: Neden peki? Genişletmek için tıkla... Bence daha iyi bir oyun zevkli denizlerde falan geziyorsun güzel yani.
ayvishan dedi: Neden peki? Genişletmek için tıkla... Bence daha iyi bir oyun zevkli denizlerde falan geziyorsun güzel yani.
jeremymind Kilopat Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 539 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #5 Valheim oynamadım ama Sea of Thieves öneririm çok zevkli.
ayvishan Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #6 TimoLoX dedi: Bence daha iyi bir oyun zevkli denizlerde falan geziyorsun güzel yani. Genişletmek için tıkla... Anladım.. Diğer oyunu biliyor musunuz? İkisinin arasındaki farklar neler?
TimoLoX dedi: Bence daha iyi bir oyun zevkli denizlerde falan geziyorsun güzel yani. Genişletmek için tıkla... Anladım.. Diğer oyunu biliyor musunuz? İkisinin arasındaki farklar neler?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 24 Ekim 2021 #7 Valheim. 70 saat oynadım ve hala yapmadığım şeyler gitmediğim yerler var. En az 2 arkadaşınızla oynamanız gerekiyor oyundan 100% zevk almak için.
Valheim. 70 saat oynadım ve hala yapmadığım şeyler gitmediğim yerler var. En az 2 arkadaşınızla oynamanız gerekiyor oyundan 100% zevk almak için.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #8 ayvishan dedi: Anladım. Diğer oyunu biliyor musunuz? İkisinin arasındaki farklar neler? Genişletmek için tıkla... Birisi korsan oyunu birisi normal hayatta kalma diye biliyorum ikisi de farklı oyunlar kıyaslanamaz ama bence Sea of Thieves.
ayvishan dedi: Anladım. Diğer oyunu biliyor musunuz? İkisinin arasındaki farklar neler? Genişletmek için tıkla... Birisi korsan oyunu birisi normal hayatta kalma diye biliyorum ikisi de farklı oyunlar kıyaslanamaz ama bence Sea of Thieves.
ayvishan Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #9 The Anorak dedi: Valheim. 70 saat oynadım ve hala yapmadığım şeyler gitmediğim yerler var. Genişletmek için tıkla... Türkçe Dil Desteği var mı? Artı ve eksi yanları neler? Tek başıma oynasam sıkılır mıyım? TimoLoX dedi: Birisi korsan oyunu birisi normal hayatta kalma diye biliyorum ikisi de farklı oyunlar kıyaslanamaz ama bence Sea of Thieves. Genişletmek için tıkla... Tek başıma oynasam sıkılır mıyım?
The Anorak dedi: Valheim. 70 saat oynadım ve hala yapmadığım şeyler gitmediğim yerler var. Genişletmek için tıkla... Türkçe Dil Desteği var mı? Artı ve eksi yanları neler? Tek başıma oynasam sıkılır mıyım? TimoLoX dedi: Birisi korsan oyunu birisi normal hayatta kalma diye biliyorum ikisi de farklı oyunlar kıyaslanamaz ama bence Sea of Thieves. Genişletmek için tıkla... Tek başıma oynasam sıkılır mıyım?
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #10 ayvishan dedi: Türkçe dil desteği var mı? Artı ve eksi yanları neler? Tek başıma oynasam sıkılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayatta kalma oyunları tek kişi genellikle sıkıcı olur The Forest Stranded Deep gibi. ayvishan dedi: Türkçe dil desteği var mı? Artı ve eksi yanları neler? Tek başıma oynasam sıkılır mıyım? Tek başıma oynasam sıkılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Tek başına oynarsan evet sıkılırsın arkadaşın varsa al Sea of Thieves TR Discord sunucusu var oradan kendine oynayacak arkadaş falan bulabilirsin.
ayvishan dedi: Türkçe dil desteği var mı? Artı ve eksi yanları neler? Tek başıma oynasam sıkılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayatta kalma oyunları tek kişi genellikle sıkıcı olur The Forest Stranded Deep gibi. ayvishan dedi: Türkçe dil desteği var mı? Artı ve eksi yanları neler? Tek başıma oynasam sıkılır mıyım? Tek başıma oynasam sıkılır mıyım? Genişletmek için tıkla... Tek başına oynarsan evet sıkılırsın arkadaşın varsa al Sea of Thieves TR Discord sunucusu var oradan kendine oynayacak arkadaş falan bulabilirsin.