MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.072 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Valheim solo akar mı dostlar bir arkadaşım var da her an ekebilir. Oynamaya değer mi benzer olarak Rust, Sea of Thieves oynamıştım sevmiştim. The Forest'ı falan hiç oynamadım.
Valheim solo akar mı dostlar bir arkadaşım var da her an ekebilir. Oynamaya değer mi benzer olarak Rust, Sea of Thieves oynamıştım sevmiştim. The Forest'ı falan hiç oynamadım.
B Bilgisayarcı efu Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #2 Solo akmayabilir ekecek arkadaşın varsa almanı çok önermem, ben oyuna sahip değilim ancak alacakken baktım ve solo keyif alınacak bir oyun değil gibi.
Solo akmayabilir ekecek arkadaşın varsa almanı çok önermem, ben oyuna sahip değilim ancak alacakken baktım ve solo keyif alınacak bir oyun değil gibi.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.072 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 Bilgisayarcı efu dedi: Solo akmayabilir ekecek arkadaşın varsa almanı çok önermem, ben oyuna sahip değilim ancak alacakken baktım ve solo keyif alınacak bir oyun değil gibi. Genişletmek için tıkla... Aslında baktım bende ama sıkar mı diye işte bilemedim.
Bilgisayarcı efu dedi: Solo akmayabilir ekecek arkadaşın varsa almanı çok önermem, ben oyuna sahip değilim ancak alacakken baktım ve solo keyif alınacak bir oyun değil gibi. Genişletmek için tıkla... Aslında baktım bende ama sıkar mı diye işte bilemedim.
D digicontroller Kilopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 saniye sıkılmadan 3 kere bitirdiğim oyundur. 1 kez arkadaşlarımla 2 kez solo olarak bence şans ver.
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.072 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #5 digicontroller dedi: saniye sıkılmadan 3 kere bitirdiğim oyundur. 1 kez arkadaşlarımla 2 kez solo olarak bence şans ver. Genişletmek için tıkla... Hocam sarar mı diyorsunuz? Çok tekrara düşüyormuş.
digicontroller dedi: saniye sıkılmadan 3 kere bitirdiğim oyundur. 1 kez arkadaşlarımla 2 kez solo olarak bence şans ver. Genişletmek için tıkla... Hocam sarar mı diyorsunuz? Çok tekrara düşüyormuş.