Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 14 Şubat 2021 #1 Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum ancak tek başına gelişmek zor gibi görünüyor. Beraber oynayacak arkadaş arıyorum.
Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum ancak tek başına gelişmek zor gibi görünüyor. Beraber oynayacak arkadaş arıyorum.
kermitsj Centipat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #2 Mr. KEY dedi: Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum ancak tek başına gelişmek zor gibi görünüyor. Beraber oynayacak arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... !Kermit#1284 DC ekle kankam.
Mr. KEY dedi: Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum ancak tek başına gelişmek zor gibi görünüyor. Beraber oynayacak arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... !Kermit#1284 DC ekle kankam.
1 1EEDD1 Decapat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 113 22 Şubat 2021 #3 EmirD#4297 DC EKLE kanka Mr. KEY dedi: Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum anc Mr. KEY dedi: Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum ancak tek başına gelişmek zor gibi görünüyor. Beraber oynayacak arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... abi ben senle konuyodum sen bı anda gittin arkdaşlık isteği atarmısın tekrar Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 22 Şubat 2021
EmirD#4297 DC EKLE kanka Mr. KEY dedi: Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum anc Mr. KEY dedi: Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum ancak tek başına gelişmek zor gibi görünüyor. Beraber oynayacak arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... abi ben senle konuyodum sen bı anda gittin arkdaşlık isteği atarmısın tekrar Genişletmek için tıkla...
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 23 Şubat 2021 #4 1EEDD1 dedi: EmirD#4297 DC EKLE kanka Genişletmek için tıkla... Ben gitmedim ki senin profil bir anda kullanılamıyor dedi. Mr. KEY dedi: Ben gitmedim ki senin profil bir anda kullanılamıyor dedi. Ekledim bu arada tekrardan. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 23 Şubat 2021
1EEDD1 dedi: EmirD#4297 DC EKLE kanka Genişletmek için tıkla... Ben gitmedim ki senin profil bir anda kullanılamıyor dedi. Mr. KEY dedi: Ben gitmedim ki senin profil bir anda kullanılamıyor dedi. Ekledim bu arada tekrardan. Genişletmek için tıkla...
Berk54 Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #5 Mr. KEY dedi: Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum ancak tek başına gelişmek zor gibi görünüyor. Beraber oynayacak arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... Gel reis beraber girelim nasıl ekleniyor bu akşam oynayalım
Mr. KEY dedi: Selamlar. Valheim adlı oyunu oynamak istiyorum ancak tek başına gelişmek zor gibi görünüyor. Beraber oynayacak arkadaş arıyorum. Genişletmek için tıkla... Gel reis beraber girelim nasıl ekleniyor bu akşam oynayalım
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 18 Mart 2021 #6 Berk54 dedi: Gel reis beraber girelim nasıl ekleniyor bu akşam oynayalım Genişletmek için tıkla... İlgine teşekkür ederim ancak farklı bir platformdan arkadaş bulup oyunu bitirdim. Şuan oynamıyorum.
Berk54 dedi: Gel reis beraber girelim nasıl ekleniyor bu akşam oynayalım Genişletmek için tıkla... İlgine teşekkür ederim ancak farklı bir platformdan arkadaş bulup oyunu bitirdim. Şuan oynamıyorum.
SametMutluMutlu Femtopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #7 1 Kişilik daha yer varmı Kıte#0788
D dungeon Femtopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #8 Velheim oynayacak oyun arkadaşı aranır oyuna yeni başlamayı düşünüyorum ilgilenen varsa stingy#3382 DC eklesın yaş 16. SametMutluMutlu dedi: 1 kişilik daha yer var mı kıte#0788 Genişletmek için tıkla... Kanka oynayacaksan semig#3382 Mr. KEY dedi: İlgine teşekkür ederim ancak farklı bir platformdan arkadaş bulup oyunu bitirdim. Şu an oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka farklı platformdan kasıtın nedir söyleyebilir mısın bende arıyorum da bulamadım. Son düzenleme: 22 Haziran 2021
Velheim oynayacak oyun arkadaşı aranır oyuna yeni başlamayı düşünüyorum ilgilenen varsa stingy#3382 DC eklesın yaş 16. SametMutluMutlu dedi: 1 kişilik daha yer var mı kıte#0788 Genişletmek için tıkla... Kanka oynayacaksan semig#3382 Mr. KEY dedi: İlgine teşekkür ederim ancak farklı bir platformdan arkadaş bulup oyunu bitirdim. Şu an oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka farklı platformdan kasıtın nedir söyleyebilir mısın bende arıyorum da bulamadım.
Mr. KEY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2016 Mesajlar 2.006 Çözümler 4 22 Haziran 2021 #9 dungeon dedi: Kanka farklı platformdan kasıtın nedir söyleyebilir mısın bende arıyorum da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şu an arkadaş bulman zor. İlk çıktığı zamanlar fazla popülerdi kolayca bulabiliyordun. Ben diğer forumlara da yazmıştım. Oralardan buldum. Sende Valheim DC lerini dolaşabilirsin çıkar belki.
dungeon dedi: Kanka farklı platformdan kasıtın nedir söyleyebilir mısın bende arıyorum da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şu an arkadaş bulman zor. İlk çıktığı zamanlar fazla popülerdi kolayca bulabiliyordun. Ben diğer forumlara da yazmıştım. Oralardan buldum. Sende Valheim DC lerini dolaşabilirsin çıkar belki.
y.esenoglu Femtopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #10 valheim için arkadaş arıyorum tek başına zor oluyor mağaralar vs. oyunun başlarındayım dahaden yaş 21 dc nick ve kod : scoofii / Yusuf#4490
valheim için arkadaş arıyorum tek başına zor oluyor mağaralar vs. oyunun başlarındayım dahaden yaş 21 dc nick ve kod : scoofii / Yusuf#4490