İlk çıktığında deli gibi hype vardı üzerinde. Sanırım o hype bitti ve geri gelmeyecek. Bende ilk aldığımda 2 haftada 70+ saat oynadım, ama artık eskisi kadar zevk vermiyor. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. Oyunun şu anki hali nasıl, beğeniyor musunuz?
İlk çıktığında deli gibi hype vardı üzerinde. Sanırım o hype bitti ve geri gelmeyecek. Bende ilk aldığımda 2 haftada 70+ saat oynadım, ama artık eskisi kadar zevk vermiyor. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim. Oyunun şu anki hali nasıl, beğeniyor musunuz?
A brutal exploration and survival game for 1-10 players, set in a procedurally-generated purgatory inspired by viking culture. Battle, build, and conquer your way to a saga worthy of Odin’s patronage! Valheim Steam charts, data, update history.
Fall Guys is a massively multiplayer party game with up to 60 players online in a free-for-all struggle through round after round of escalating chaos until one victor remains! Fall Guys: Ultimate Knockout Steam charts, data, update history.
steamdb.info
O kadar da değil.
Arkadaşlarla hala keyifle oynanılabilir durumda.
A brutal exploration and survival game for 1-10 players, set in a procedurally-generated purgatory inspired by viking culture. Battle, build, and conquer your way to a saga worthy of Odin’s patronage! Valheim Steam charts, data, update history.
Fall Guys is a massively multiplayer party game with up to 60 players online in a free-for-all struggle through round after round of escalating chaos until one victor remains! Fall Guys: Ultimate Knockout Steam charts, data, update history.
steamdb.info
O kadar da değil.
Valheim oynanabilir durumda ama kısa bir süreliğine. Her hayatta kalma oyunu gibi bir süre sonra sıkıyor. O gelişme hevesin kalmıyor içinde. Belki ben oyunu sömürmüşümdür
steamdb.info
O kadar da değil.
Arkadaşlarımla birlikte 100 küsür saat oynadım. Oyun hala yapım aşamasında olduğu için yarım. 5. bossu kesince PlaceHolder Item veriyor. Ve ilerlemeniz duruyor. Biz de yeni bir güncelleme gelene kadar ara verme kararı aldık.
Bilmeyenler için her bosstan sonra kilit bir eşya size verilir. Verilen eşya ile oyunda önceden girmediğiniz yerlere girebilir, craft edemediğiniz alet ve yapıları craft edebilirsiniz veya toplayamadığınız madenleri toplayabilirsiniz.