Valheim zam gelir mi?

Hocam artık enflasyon ülkesiyiz. Zam gelir mi sorusu mantıksız. Her şey yarından daha ucuz. Gelir tabii ki. Ha 3 ay sonra gelir 3 gün sonra gelir. Bekleyip beklememek sizin kararınız.

Hocam artık enflasyon ülkesiyiz. Zam gelir mi sorusu mantıksız. Her şey yarından daha ucuz. Gelir tabii ki. Ha 3 ay sonra gelir 3 gün sonra gelir. Bekleyip beklememek sizin kararınız.
Bazı oyunlar zamlanmıyor, bu oyun da zamlanmayanlar cemiyetinin bir mensubu mu diye sordum. Önceki fiyatını bilmiyorum.

Bazı oyunlar zamlanmıyor, bu oyun da zamlanmayanlar cemiyetinin bir mensubu mu diye sordum. Önceki fiyatını bilmiyorum.

Bazı oyunlar zamlanmıyor ibaresinin gerçekçiliği yok en yakın örneği terreria ve Road 96.

Nasıl gerçekliği yok ben mcf serisini oynayan biriyim seri 20 oyun hiçbiri zamlanmadı, Steam big fish Games'ten ucuza satıyor.

Şu ana kadar zamlanmaması zamlanmayacak değil eğer firma açıkça zam yapmiyoruz demediyse her oyun zamlanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…