Diğer Valkyrie 1.2 metre dijital ekranlı Type-C şarj kablosu 185 TL

Telefon için iyi. Bilgisayar için kısa kalıyor. En az 2m tavsiye ederim.
Hocam herhangi bir tavsiyeniz var mı ? Birde benim anlamadığım kablo 100W diyor ama 5A de diyor, telefonlar 5 volt 5 amoer ile şarz olursa 25 watt olmaz mı ?

Hocam herhangi bir tavsiyeniz var mı? Bir de benim anlamadığım kablo 100W diyor ama 5A de diyor, telefonlar 5 volt 5 amoer ile şarj olursa 25 watt olmaz mı?

Akıllı şarj aletleri ve destekleyen telefonlarda voltaj 5V olarak kalmaz, 9V 12v 15v 20v a kadar çıkar ama amper genelde artmaz, şarj işlemi esnasında voltaj tekrar ayarlanarak batarya doldurulur.
Örnek bir şarj aleti mesela kaç volt kaç amper verdiğini gösteriyor. 67W şarj için 20v hızına çıkarak 3, 35a geçiriyor kablodan.

Hocam bu değerleri nereden bulabiliriz? Özellikle şarj kabloları için giriş çıkış bilgisini hiçbir yerde bulamıyorum.

Hocam bu değerleri nereden bulabiliriz? Özellikle şarj kabloları için giriş çıkış bilgisini hiçbir yerde bulamıyorum.

Kablonunkini bulamazsın, aldığın yere bak eğer modeli falan varsa öyle araştırırsın, kablo üzerinde genelde model veya özellik bilgisi olmaz.

Kablonunkini bulamazsın, aldığın yere bak eğer modeli falan varsa öyle araştırırsın, kablo üzerinde genelde model veya özellik bilgisi olmaz.
Eğer değerleri yazmıyorsa çok indiregandi olur piyasada hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…