Valler AG240 vs Valler AGX290

Eğer amfiyle çalmayacağım diyorsan ag240 alabilirsin. Youtube da bilindik bir gitarist (Onur Güler) bu gitarın incelemesini yapmıştı. Gitarı bizzat kendim denemedim ama Onur Güler hocanın iyi deneyimleri olduğunu ve iyi bir gitarist olduğunu biliyorum. Linki şuraya bırakayım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Açıkçası duyduğum kadarıyla hoş bir akustik saund veriyor. Bence hem F/P bakımından hem de orta seviyedeki gitar çalan arkadaşların alabileceği bir gitar.

"İndirim kodu" verene kadar söylediklerinin samimi olduğunu düşünüyordum.

"İndirim kodu" verene kadar söylediklerinin samimi olduğunu düşünüyordum.
İndirim koduyla, sponsoruyla felan hiç işim olmaz umrumda değil orası pek ben sadece bir akustik gitar almak istiyorum. Öğrenciyim ve bütçem 1000tl bandında Yamaha almak istiyorum aslında F370 fakat ben paramı biriktirdikçe onunda fiyatı artıyor ben 2000 TL bandına ulaşana kadar gitar çalamazsam anlamı kalmaz alına bilecek güzel bir gitar istiyorum sesiyle, klavyesiyle, ağacıyla ha derseniz ki yamaha altı alınmaz yok işte klavyesiydi cartıydı curtuydu yapacak bir şey yok mecburen biriktirecez.

Dostum bu gitarı kendini geliştirmek amacıyla alabilirsin. Eğer önceden bir gitar deneyimin yoksa veya elinde hali hazırda elektro veya klasik gitarın varsa ve bir akustik türü de olsun istiyorsan da alabilirsin. Sesini dinledin. Açıkçası bana ağacı ve klavyesiyle amatör seviye bir gitar için gayet makul ve yeterli geldi. Beğendiysen ve içine oturduysa al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…