"valohesap_sat" İnsagram hesabı güvenilir mi?

NoiccEz

Hectopat
Daha fazla  
Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? Şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?

Yapmadım ama yarı fiyat vereceğim diye parandan olma birine satar birini dolandırır hiç belli olmaz.

Güvenilir olacağını sanmıyorum birde isminde alt tire var.

Madem yarı fiyatına satıyor trendyol gibi yerlerde satardı milleti dolandırmak için yapıyolar güvenmeyin

Madem yarı fiyatına satıyor trendyol gibi yerlerde satardı milleti dolandırmak için yapıyolar güvenmeyin
Hocam haklı. Trendyol'da sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri ilgilenebilir ve sorununuzu çözebilir. Öte yandan Instagram'dan dolandırılmak çok kolay ve sizinle ilgilenen birisi yok dava açmadığınız sürece.

Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?
instagram valohesap_sat dolandırıcı bilginize hesabım çalındı ne yapacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…