NoiccEz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #1 Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?
Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi?
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #2 NoiccEz dedi: Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? Şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapmadım ama yarı fiyat vereceğim diye parandan olma birine satar birini dolandırır hiç belli olmaz.
NoiccEz dedi: Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? Şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapmadım ama yarı fiyat vereceğim diye parandan olma birine satar birini dolandırır hiç belli olmaz.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.230 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #3 Güvenilir olacağını sanmıyorum birde isminde alt tire var.
zeki kurt WT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.623 Makaleler 2 Çözümler 7 3 Mayıs 2022 #4 NoiccEz dedi: Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kimse babasinin hayrina ucuza vermez. Ya dolandiricidir yada CC ile aliyordur.
NoiccEz dedi: Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kimse babasinin hayrina ucuza vermez. Ya dolandiricidir yada CC ile aliyordur.
R RTX2023 Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 1.471 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #5 Madem yarı fiyatına satıyor trendyol gibi yerlerde satardı milleti dolandırmak için yapıyolar güvenmeyin
Madem yarı fiyatına satıyor trendyol gibi yerlerde satardı milleti dolandırmak için yapıyolar güvenmeyin
ExX Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #6 RTX2023 dedi: Madem yarı fiyatına satıyor trendyol gibi yerlerde satardı milleti dolandırmak için yapıyolar güvenmeyin Genişletmek için tıkla... Hocam haklı. Trendyol'da sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri ilgilenebilir ve sorununuzu çözebilir. Öte yandan Instagram'dan dolandırılmak çok kolay ve sizinle ilgilenen birisi yok dava açmadığınız sürece.
RTX2023 dedi: Madem yarı fiyatına satıyor trendyol gibi yerlerde satardı milleti dolandırmak için yapıyolar güvenmeyin Genişletmek için tıkla... Hocam haklı. Trendyol'da sorun yaşarsanız müşteri hizmetleri ilgilenebilir ve sorununuzu çözebilir. Öte yandan Instagram'dan dolandırılmak çok kolay ve sizinle ilgilenen birisi yok dava açmadığınız sürece.
NoiccEz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #7 Teşekkürler
S sCorpion2047 Femtopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #8 NoiccEz dedi: Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... instagram valohesap_sat dolandırıcı bilginize hesabım çalındı ne yapacağımı bilmiyorum
NoiccEz dedi: Yarı fiyata VP satan intagram hesapları güvenilir mi? şu hesaptan (valohesap_sat) alışveriş yapan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... instagram valohesap_sat dolandırıcı bilginize hesabım çalındı ne yapacağımı bilmiyorum
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #9 sCorpion2047 dedi: Instagram valohesap_sat dolandırıcı bilginize hesabım çalındı ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu
sCorpion2047 dedi: Instagram valohesap_sat dolandırıcı bilginize hesabım çalındı ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl oldu
S sCorpion2047 Femtopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #10 lammf2k dedi: Nasıl oldu Genişletmek için tıkla... Hesap satacaktım papara yoluyla ödeme yapılacağı söylendi ben de mallık edip hesabı verince çalındı
lammf2k dedi: Nasıl oldu Genişletmek için tıkla... Hesap satacaktım papara yoluyla ödeme yapılacağı söylendi ben de mallık edip hesabı verince çalındı