VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bugün video izlerken ve birçok YouTuber ve yayıncı Valohunt kullanıp reklamı yapıyordu bende güvenemedim, sizce güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2023
Arkadaşlar bugün video izlerken ve birçok YouTuber ve yayıncı Valohunt kullanıp reklamı yapıyordu bende güvenemedim, sizce güvenilir mi?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.571 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #2 Güvenilirdir, eğer oyunun klibini alacaksanız GeForce Experience veya Insights Capture da kullanabilirsiniz.
Güvenilirdir, eğer oyunun klibini alacaksanız GeForce Experience veya Insights Capture da kullanabilirsiniz.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 25 Aralık 2023 #3 misty rosetta dedi: Güvenilirdir, eğer oyunun klibini alacaksanız GeForce Experience veya Insights Capture da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben Insights Capture öneririm ama Overwolf temelli çalıştığından bayağı RAM yiyor.
misty rosetta dedi: Güvenilirdir, eğer oyunun klibini alacaksanız GeForce Experience veya Insights Capture da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben Insights Capture öneririm ama Overwolf temelli çalıştığından bayağı RAM yiyor.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.297 Makaleler 1 Çözümler 14 25 Aralık 2023 #4 misty rosetta dedi: Güvenilirdir, eğer oyunun klibini alacaksanız GeForce Experience veya Insights Capture da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GeForce kendim başlatmam gerekiyor. engin beyefendi dedi: Ben Insights Capture öneririm ama overwolf temelli çalıştığından bayağı RAM yiyor. Genişletmek için tıkla... 16 RAM var hangisini önerirsiniz.
misty rosetta dedi: Güvenilirdir, eğer oyunun klibini alacaksanız GeForce Experience veya Insights Capture da kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... GeForce kendim başlatmam gerekiyor. engin beyefendi dedi: Ben Insights Capture öneririm ama overwolf temelli çalıştığından bayağı RAM yiyor. Genişletmek için tıkla... 16 RAM var hangisini önerirsiniz.