Çözüldü Valorant 0.1 KB'da kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

LightFlix

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx550
i7 9700k
500 GB SSD
ASUS ROG B365F
Meslek
YouTuber(yakinda)
Benim bilgisayar normalde tamamen Valorant'ı kaldırıyordu ama bir güncelleme gelmiş ve ben güncellerken ilk 45 oluyor sonra 0 olup 0.1 KB diyor. Görev yöneticisine bakınca ağ kullanımı 0 gözüküyor. Yönetici olarak çalıştırdım ama çözüm olmadı. Çözümü bilen söylesin.

Benim bilgisayar normalde tamamen Valorant'ı kaldırıyordu ama bir güncelleme gelmiş ve ben güncellerken ilk 45 oluyor sonra 0 olup 0.1 KB diyor. Görev yöneticisine bakınca ağ kullanımı 0 gözüküyor. Yönetici olarak çalıştırdım ama çözüm olmadı. Çözümü bilen söylesin.

Beklersen devam ediyor bir süre sonra.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Bekle düzeliyor, düzelmezse PC yeniden başlat.Yine düzelmezse modemi yeniden başlat.

bende de sıklıkla oluyor indirmeyi durdurup tekrar başlatıyorum iniyor genelde 2-3 kere yapıyorum yoksa takılıyor

aynısı gösterdiğinin

Disk kullanımına bakabilirsin.
baktım 0% güzüküyor internet kullanımıda aynı

Ne zaman Riot Cliente girsemher seferinde sürekli güncelleme 0.1 KB da kalıyor bi süre sonra düzeliyor bekleyin sizde düzelicektir.
30 dakika oldu hala bir değişiklik yok

Beklersen devam ediyor bir süre sonra.
30 dakika oldu değişiklik yok

Aynısı gösterdiğinin.

Baktım 0% güzüküyor internet kullanımıda aynı.

30 dakika oldu hala bir değişiklik yok.

30 dakika oldu değişiklik yok.

Bende de sıklıkla oluyor indirmeyi durdurup tekrar başlatıyorum iniyor genelde 2-3 kere yapıyorum yoksa takılıyor.

Arkadaşlar sorunu düzelttim şu an Valorant sorunsuz açılıyor cevap veren herkese teşekkürler.

Aynısı gösterdiğinin.

Baktım 0% güzüküyor internet kullanımıda aynı.

30 dakika oldu hala bir değişiklik yok.

30 dakika oldu değişiklik yok.

Bende de sıklıkla oluyor indirmeyi durdurup tekrar başlatıyorum iniyor genelde 2-3 kere yapıyorum yoksa takılıyor.

Arkadaşlar sorunu düzelttim şu an Valorant sorunsuz açılıyor cevap veren herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı