5 582601 Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 34 10 Eylül 2022 #1 Ne yaptım ne ettiysem 0.1kb/s sorunu düzelmedi. İnternetteki tüm çözümleri denedim yine de olmadı. Format bile attım, yardım edin.
Ne yaptım ne ettiysem 0.1kb/s sorunu düzelmedi. İnternetteki tüm çözümleri denedim yine de olmadı. Format bile attım, yardım edin.
KS KS 5 582601 Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 34 10 Eylül 2022 #11 taxi driver dedi: Depolama biriminizin sağlığını kontrol edebilir misiniz ?. Aynı sorunu ben de yaşıyordum yeni ssd alınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edicem? taxi driver dedi: Depolama biriminizin sağlığını kontrol edebilir misiniz ?. Aynı sorunu ben de yaşıyordum yeni ssd alınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Tamam Artı 0 Eksi
taxi driver dedi: Depolama biriminizin sağlığını kontrol edebilir misiniz ?. Aynı sorunu ben de yaşıyordum yeni ssd alınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Nasıl kontrol edicem? taxi driver dedi: Depolama biriminizin sağlığını kontrol edebilir misiniz ?. Aynı sorunu ben de yaşıyordum yeni ssd alınca düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Tamam
taxi driver Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 303 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #12 582601 dedi: Nasıl kontrol edicem? Tamam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
582601 dedi: Nasıl kontrol edicem? Tamam Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 5 582601 Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 34 10 Eylül 2022 #13 bu 2 si sıkıntılı sanırım nasıl düzelecek? Dosya Ekleri a.PNG 21,1 KB · Görüntüleme: 31 Artı 0 Eksi
hambeles Decapat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 175 Çözümler 1 10 Eylül 2022 #14 hocam bu sorun bende diskle alakalı diye hatırlıyorum. eski bilgisayarımdaki harddiskde uzun sürüyordu baya. yeni bilgisayarda sürmüyor bile. Artı 0 Eksi
hocam bu sorun bende diskle alakalı diye hatırlıyorum. eski bilgisayarımdaki harddiskde uzun sürüyordu baya. yeni bilgisayarda sürmüyor bile.