Valorant 0.24 sens 800DPI için Speed mouse pad onerisi

Bütçe
300

Ghost1608

Decapat
Bütçe sinirim 300TL 0.24 sens ve 800 DPI kullanıyorum. Speed mouse pad onerilerinizi beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe yetiyorsa, QCK serisi mousepadlere bakabilirsin. Sadece fare koyacaksan mouse pad ölçüsünün 40x30 veya 40x40 olmasına dikkat et (benim attığım ürün 40x40, gayet yeterli olur.) Fare ve klavye koyacaksan da 90x40 olsun. Glorius heavy, QCK Heavy'nin dikişli ve daha ucuz alternatifi diyebilirim, kalite anlamında da geri kalmıyor. (QCK heavy esporcuların çoğu kullanıyor ve birçok kişiye göre dünyanın en iyi mouse pad'i)

Mouse pad konusunda: SteelSeries QCK serisi herhangi mouse pad > glorius heavy > sade glorius mouse pad > herhangi mouse pad. Bunu Türkiye için söyledim, Türkiye'de mouse pad satan bilindik 3-4 tane firma var zaten, onun dışında aslında mouse pad sektörü çok geniş ve çok fazla ürün var, ben sıralamayı Türkiye şartlarına göre söyledim, Türkiye'de çok az opsiyonunuz var. Tabii yurt dışından getirtmeyeceksen mouse Pad'i.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…