Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valorant 0.24 sens 800DPI için Speed mouse pad onerisi
Glorious Heavy XL Mouse Pad arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bütçe yetiyorsa, QCK serisi mousepadlere bakabilirsin. Sadece fare koyacaksan mouse pad ölçüsünün 40x30 veya 40x40 olmasına dikkat et (benim attığım ürün 40x40, gayet yeterli olur.) Fare ve klavye koyacaksan da 90x40 olsun. Glorius heavy, QCK Heavy'nin dikişli ve daha ucuz alternatifi diyebilirim, kalite anlamında da geri kalmıyor. (QCK heavy esporcuların çoğu kullanıyor ve birçok kişiye göre dünyanın en iyi mouse pad'i)
Mouse pad konusunda: SteelSeries QCK serisi herhangi mouse pad > glorius heavy > sade glorius mouse pad > herhangi mouse pad. Bunu Türkiye için söyledim, Türkiye'de mouse pad satan bilindik 3-4 tane firma var zaten, onun dışında aslında mouse pad sektörü çok geniş ve çok fazla ürün var, ben sıralamayı Türkiye şartlarına göre söyledim, Türkiye'de çok az opsiyonunuz var. Tabii yurt dışından getirtmeyeceksen mouse Pad'i.