Valorant 0 FPS'e kadar düşüyor

O nasıl oluyor hocam.

Tek slotta 8GB RAM vardır, single kanal olarak çalışır. Yanına bir 8GB aynı RAM'den eklerseniz dual (çift) kanal olarak çalışır, oyunlarda performansa etkisi hissedilir derecededir. Çift yönlü otoban gibi düşünün. Okuma - yazma farklı kanallar üzerinden aynı zamanda olacağı için işlemci bir yandan veriyi işlerken diğer yandan veriyi yollayabilir.

Laptopun kendi fanları var ve ben altına soğutma taktım.

O nasıl oluyor hocam.

Şöyle sistemine 16 GB'lık RAM mi istiyosun 8+8 yapıp çift kanala yükseltiyorsun sistemi yani direk 16 GB tek slot takmak yerine 2slota 8 + 8 dağıtıyorsun hem takılmaları önlüyor hem FPS artışı sağlıyor.

Hocam bayram bitsin fan temizliği ve macunu değiştirmeyi planlıyorum zaten ama anlık yapabileceğim bir şey var mı diye sormuştum.

Hocam bayram bitsin fan temizliği ve macunu değiştirmeyi planlıyorum zaten ama anlık yapabileceğim bir şey var mı diye sormuştum.
Hocam rehberi dikkatli okumadınız mı? 5 dakika içerisinde yapabilirsiniz. Etkili olabilir. Çoğu bilgisayarlarda
işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…