Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 593 Çözümler 10 29 Mayıs 2024 #1 Merhaba. 4 hafta önce Valorant yükledim ve 1 hafta aralıklarla Valorant kendini siliyor yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba. 4 hafta önce Valorant yükledim ve 1 hafta aralıklarla Valorant kendini siliyor yardımcı olabilecek var mı?
mrcn18 Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 245 Daha fazla Sistem Özellikleri I5 12400F RTX 4060 TI 16 GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #2 Talha_3859 dedi: Merhaba. 4 hafta önce Valorant yükledim ve 1 hafta aralıklarla Valorant kendini siliyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Talha_3859 dedi: Merhaba. 4 hafta önce Valorant yükledim ve 1 hafta aralıklarla Valorant kendini siliyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Virüs taraması yaptınız mı?
KS KS Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 593 Çözümler 10 29 Mayıs 2024 #3 mrcn18 dedi: Virüs taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım hiçbir şey çıkmadı. Artı 0 Eksi
love1 Decapat Katılım 17 Aralık 2022 Mesajlar 497 Çözümler 4 29 Mayıs 2024 #4 Talha_3859 dedi: Merhaba. 4 hafta önce Valorant yükledim ve 1 hafta aralıklarla Valorant kendini siliyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bu silme bilgisayar açıkkenmi oluyordu kapalıykenmi kardeşimin bilgisayardada aynı bu sorunla karşılaşmıştık format atarak düzelmişti. Artı 0 Eksi
Talha_3859 dedi: Merhaba. 4 hafta önce Valorant yükledim ve 1 hafta aralıklarla Valorant kendini siliyor yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Bu silme bilgisayar açıkkenmi oluyordu kapalıykenmi kardeşimin bilgisayardada aynı bu sorunla karşılaşmıştık format atarak düzelmişti.
KS KS Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 593 Çözümler 10 29 Mayıs 2024 #5 love1 dedi: Bu silme bilgisayar açıkkenmi oluyordu kapalıykenmi kardeşimin bilgisayardada aynı bu sorunla karşılaşmıştık format atarak düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım açıkken bugün Riot Client güncellendi kur yazısı geldi güncellemeden önce yüklüydü bu arada eminim. Talha_3859 dedi: Bilgisayarım açıkken bugün Riot Client güncellendi kur yazısı geldi güncellemeden önce yüklüydü bu arada eminim. Genişletmek için tıkla... Yani güncellendikten sonra silindi. Artı 0 Eksi
love1 dedi: Bu silme bilgisayar açıkkenmi oluyordu kapalıykenmi kardeşimin bilgisayardada aynı bu sorunla karşılaşmıştık format atarak düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım açıkken bugün Riot Client güncellendi kur yazısı geldi güncellemeden önce yüklüydü bu arada eminim. Talha_3859 dedi: Bilgisayarım açıkken bugün Riot Client güncellendi kur yazısı geldi güncellemeden önce yüklüydü bu arada eminim. Genişletmek için tıkla... Yani güncellendikten sonra silindi.