SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 826 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Merhaba Valorant'ta 10k VP alacağım onlada 3.0 RGX karambit ve 1 Ağustos'ta gelecek olan champions bıçak almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2024
Merhaba Valorant'ta 10k VP alacağım onlada 3.0 RGX karambit ve 1 Ağustos'ta gelecek olan champions bıçak almayı planlıyorum. Sizce alınır mı?
4 449297 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 347 25 Temmuz 2024 #2 SPEAZCHY dedi: Merhaba Valorant'ta 10k VP alacağım onlada 3.0 RGX karambit ve 1 Ağustos'ta gelecek olan champions bıçak almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam RGX karambit neyinize yetmedi Artı 0 Eksi
SPEAZCHY dedi: Merhaba Valorant'ta 10k VP alacağım onlada 3.0 RGX karambit ve 1 Ağustos'ta gelecek olan champions bıçak almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam RGX karambit neyinize yetmedi
KS KS SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 826 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #3 449297 dedi: Hocam RGX karambit neyinize yetmedi Genişletmek için tıkla... Hocam diğer 5 bin TL yatırdığım hesabım kalıcı ban yedi bende bu hesaba yatırıyorum artık. 449297 dedi: Hocam RGX karambit neyinize yetmedi Genişletmek için tıkla... Bir de 2024 champions hangi bıçak türü gelecek. Artı 0 Eksi
449297 dedi: Hocam RGX karambit neyinize yetmedi Genişletmek için tıkla... Hocam diğer 5 bin TL yatırdığım hesabım kalıcı ban yedi bende bu hesaba yatırıyorum artık. 449297 dedi: Hocam RGX karambit neyinize yetmedi Genişletmek için tıkla... Bir de 2024 champions hangi bıçak türü gelecek.
4 449297 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 347 25 Temmuz 2024 #4 SPEAZCHY dedi: Hocam diğer 5 bin TL yatırdığım hesabım kalıcı ban yedi bende bu hesaba yatırıyorum artık. Bir de 2024 champions hangi bıçak türü gelecek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SPEAZCHY dedi: Hocam diğer 5 bin TL yatırdığım hesabım kalıcı ban yedi bende bu hesaba yatırıyorum artık. Bir de 2024 champions hangi bıçak türü gelecek. Genişletmek için tıkla... Bence RGX alın geçin beğenirseniz champions da alın beğenmezseniz VP cebinizde kalsın Gece Pazarı gelince bir şeyler düşürürsünüz. Artı 0 Eksi
SPEAZCHY dedi: Hocam diğer 5 bin TL yatırdığım hesabım kalıcı ban yedi bende bu hesaba yatırıyorum artık. Bir de 2024 champions hangi bıçak türü gelecek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et SPEAZCHY dedi: Hocam diğer 5 bin TL yatırdığım hesabım kalıcı ban yedi bende bu hesaba yatırıyorum artık. Bir de 2024 champions hangi bıçak türü gelecek. Genişletmek için tıkla... Bence RGX alın geçin beğenirseniz champions da alın beğenmezseniz VP cebinizde kalsın Gece Pazarı gelince bir şeyler düşürürsünüz.
KS KS SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 826 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #5 449297 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence RGX alın geçin beğenirseniz champions da alın beğenmezseniz VP cebinizde kalsın Gece Pazarı gelince bir şeyler düşürürsünüz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun gece pazarını bekleyeyim en iyisi belki daha iyi bıçaklar gelir champions yerine. Artı 0 Eksi
449297 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bence RGX alın geçin beğenirseniz champions da alın beğenmezseniz VP cebinizde kalsın Gece Pazarı gelince bir şeyler düşürürsünüz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun gece pazarını bekleyeyim en iyisi belki daha iyi bıçaklar gelir champions yerine.
TYG16 Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 639 Çözümler 1 26 Temmuz 2024 #6 O ne zaman geliyordu Artı 0 Eksi
KS KS SPEAZCHY Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 826 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #7 TYG16 dedi: O ne zaman geliyordu. Genişletmek için tıkla... 1 Ağustos'ta büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi