Valorant 10$ Riot Acces Code ne kadar VP eder?

KompetaN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben buff Game programını indirdim onu kullanmaya başladım ve mağazada global olarak 10$ Riot acces code buldum. Onu alsam kullanmak istesem kaç VP eder? Araştırdım fakat hiçbir sonuç bulamadım. Fikir verirseniz çok sevinirim.

Onunla alacağınız vpleri kullanamıyorsunuz galiba EU hesaplarında.

TR hesabında kullanamazsın diye biliyorum.

Wolfteam'de nakit çekerdik o geldi aklıma. Şaka bir yana VPN işe yarayabilir.

evet hocam global olunca her yerde kullanılabiliyor eu olmaması lazım tabi avrupada yaşamıyorsanız global ise alacağınız kart vs. türkiye de kullanabilirsiniz

evet hocam global olunca her yerde kullanılabiliyor eu olmaması lazım tabi avrupada yaşamıyorsanız global ise alacağınız kart vs. türkiye de kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim ama buff game challenge'ları görmüyor mobil'de kullanıyorum bu arada. Bunun için bir fikrin var mı ?

mobilde optimizasyonun cok iyi olduğunu düşünmüyorum bende de çark gözükmüyor en iyi pc de kasarsınız o da 3-4 ayda 5 dolarlık vp alabilirsiniz 740 vp falan oluyor tabi bu kadar emeğe 740 vp değer mi onun yerine para biriktirmek daha mı mantıklı orasını bilemiyorum

Teşekkür ederim ama buff game challenge'ları görmüyor mobil'de kullanıyorum bu arada. Bunun için bir fikrin var mı ?

Doğru söylüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…