Valorant %100 paket kaybı

Makaleler
1
Yer
Malatya
Daha fazla  
Merhabalar. Öncelikle iyi forumlar.

Bir süredir Valorant'a yüksek loss sorunu ile giriş sağlayamıyorum. Herhangi bir modda veya Poligon'a giriş sağladığımda sağ üstte "istemci düşük FPS" ve "ağ sorunu" hatası alıyorum, fareyi hareket ettirdiğim an oyundan atıyor. Riot Support ile görüştüm, dediklerini uyguladım fakat çözüm olmadı ardından ISS ile görüşmemi istediler. ISS ile görüştüğümde ise (yaklaşık 5 6 kez görüşme sağladım) fakat onlar da yardımcı olamadı ve sorunun ISS'den kaynaklanmadığını söylediler. Ben kendimce birkaç çözüm yoluna başvurdum fakat ben de sorunu çözemedim. Yaptığım işlemler şunlardı:

5-6 kez format attım Windows 11'den 10'a geçis sağladım, Windows 10'dan tekrar 11'e geçtim.
4 kez oyunu ve Riot istemcisini silip tekrar yükledim.
2 kez BIOS'u resetledim, güncellemelerinin tam olduğundan emin oldum.
Ekran kartı ve Ethernet driverlarını silip tekrardan kurdum.
Telefonumu USB kablo ile bilgisayarıma bağlayıp mobil veri ile oyuna giriş yaptım.
VPN kullanarak oyuna giriş yaptım.
Ethernet kablosunu değiştirdim.
DNS ve IP adresimi resetledim.
Bunlar çözüm olmayınca internet paketimi değiştirdim fakat hiçbir işe yaramadı sorunum hala devam ediyor ve hiçbir şekilde çözülmüyor yardımcı olursanız sevinirim.
Pingplotter 5 ile Riot sunucularına yaptığım testin ekran görüntüsü:

Ben oyundaki paket kaybımı FPS sınırlayarak çözdüm. Monitörünüz kac Hz ise onun 10 üstünü yapın. Çözüm çok saçma gibi duruyor fakat işe yaradı.

Bu konu burada çözümsüz olarak kalmış fakat sorunu çözmüştüm. Ekran kartı driverları sorunluydu. Silip tekrar yüklemiştim. Yeni güncellenen driver'da sorunluydu. Sorunsuz bir versiyonunu bulup indirmiştim. Şuan da sorun çözülmüş zaten güncel driverlarla sorunsuz oynayabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…