izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #1 Windows 11 kullanıyorum. Valorant 1067 hatası çıkıyor.
Çözüm izzet177 11 Ekim 2021 Bahacprz dedi: Boot sekmesinde olması lazım. Tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Valoranta girerken TPM2.0 falanda yazıyor.(secure boot enabled yazıyormuş.) Bahacprz dedi: Boot sekmesinde olması lazım. Tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... CSM kapattım ama hala secure boot değişmiyor. izzet177 dedi: Valoranta girerken TPM2.0 falanda yazıyor.(secure boot enabled yazıyormuş.) CSM kapattım ama hala secure boot değişmiyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam siz çözersiniz bu durumu. Sorun Çözüldü:Biosun ayarlarını sıfırlayıp CSM kapatıp TPM açınca valorant hatası çözülüdü.
Bahacprz dedi: Boot sekmesinde olması lazım. Tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Valoranta girerken TPM2.0 falanda yazıyor.(secure boot enabled yazıyormuş.) Bahacprz dedi: Boot sekmesinde olması lazım. Tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... CSM kapattım ama hala secure boot değişmiyor. izzet177 dedi: Valoranta girerken TPM2.0 falanda yazıyor.(secure boot enabled yazıyormuş.) CSM kapattım ama hala secure boot değişmiyor. Genişletmek için tıkla... @Recep Baltaş hocam siz çözersiniz bu durumu. Sorun Çözüldü:Biosun ayarlarını sıfırlayıp CSM kapatıp TPM açınca valorant hatası çözülüdü.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 11 Ekim 2021 #2 Hocam Secure Boot açarak çözüme ulaşabilirsiniz. Tahminimce hem 9001 hemde 1067 hatasını birlikte alıyorsunuz. Çözüldü işaretlerseniz sevinirim . Artı 0 Eksi
Hocam Secure Boot açarak çözüme ulaşabilirsiniz. Tahminimce hem 9001 hemde 1067 hatasını birlikte alıyorsunuz. Çözüldü işaretlerseniz sevinirim .
KS KS izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #3 390845 dedi: Hocam Secure Boot açarak çözüme ulaşabilirsiniz. Tahminimce hem 9001 hemde 1067 hatasını birlikte alıyorsunuz. Çözüldü işaretlerseniz sevinirim . Genişletmek için tıkla... Hocam anakart a320M-k nasıl açılıyor? Artı 0 Eksi
390845 dedi: Hocam Secure Boot açarak çözüme ulaşabilirsiniz. Tahminimce hem 9001 hemde 1067 hatasını birlikte alıyorsunuz. Çözüldü işaretlerseniz sevinirim . Genişletmek için tıkla... Hocam anakart a320M-k nasıl açılıyor?
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.990 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 11 Ekim 2021 #4 izzet177 dedi: Hocam anakart a320M-k nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... Marka? Asus galiba? How to Disable or Enable Secure Boot for ASUS Motherboard Secure Boot is often enabled by default on ASUS motherboards but for several reasons, you may want it OFF. Here is how to disable it. www.technorms.com Artı 0 Eksi
izzet177 dedi: Hocam anakart a320M-k nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... Marka? Asus galiba? How to Disable or Enable Secure Boot for ASUS Motherboard Secure Boot is often enabled by default on ASUS motherboards but for several reasons, you may want it OFF. Here is how to disable it. www.technorms.com
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.218 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 11 Ekim 2021 #5 izzet177 dedi: Hocam anakart a320M-k nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... -Advanced menüsüne gir. -Boot menüsüne geç. -Aşağı doğru in. -Secure Boot çıkar. -Seçim kısmından enabled yap İlk enabled yapınca karşına uyarı ekranı çıkar ise ok deyip F10 yapıp kaydedip tekrar direkt BIOS'a girip bu adımları tekrarlar isen açılır. Artı 0 Eksi
izzet177 dedi: Hocam anakart a320M-k nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... -Advanced menüsüne gir. -Boot menüsüne geç. -Aşağı doğru in. -Secure Boot çıkar. -Seçim kısmından enabled yap İlk enabled yapınca karşına uyarı ekranı çıkar ise ok deyip F10 yapıp kaydedip tekrar direkt BIOS'a girip bu adımları tekrarlar isen açılır.
Y Yumurtaci Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Hüdavenigar mahallesi Bursa/Osmangazi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/11. Sınıf 11 Ekim 2021 #6 izzet177 dedi: Hocam anakart A320M-K nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... Açarken PC'yi tuşa bastığın gibi ESC spamla, sonra bu adımları takip et. Bahacprz dedi: -Boot menüsüne geç. -Aşağı doğru in. -Secure Boot çıkar. -Seçim kısmından enabled yap Genişletmek için tıkla... Çözüldü işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
izzet177 dedi: Hocam anakart A320M-K nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... Açarken PC'yi tuşa bastığın gibi ESC spamla, sonra bu adımları takip et. Bahacprz dedi: -Boot menüsüne geç. -Aşağı doğru in. -Secure Boot çıkar. -Seçim kısmından enabled yap Genişletmek için tıkla... Çözüldü işaretlersen sevinirim.
KS KS izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #7 Bahacprz dedi: -Advanced menüsüne gir. -Boot menüsüne geç. -Aşağı doğru in. -Secure Boot çıkar. -Seçim kısmından enabled yap İlk enabled yapınca karşına uyarı ekranı çıkar ise ok deyip F10 yapıp kaydedip tekrar direkt BIOS'a girip bu adımları tekrarlar isen açılır. Genişletmek için tıkla... Gri oluyor değiştirilmiyor. Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: -Advanced menüsüne gir. -Boot menüsüne geç. -Aşağı doğru in. -Secure Boot çıkar. -Seçim kısmından enabled yap İlk enabled yapınca karşına uyarı ekranı çıkar ise ok deyip F10 yapıp kaydedip tekrar direkt BIOS'a girip bu adımları tekrarlar isen açılır. Genişletmek için tıkla... Gri oluyor değiştirilmiyor.
Y Yumurtaci Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 264 Çözümler 2 Yer Hüdavenigar mahallesi Bursa/Osmangazi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/11. Sınıf 11 Ekim 2021 #8 Resmini at ekranın, telefonuna Technopat yükle at, orada bir ayar olacak onu açanda adını unuttum. Resim atsan görürüm. Yada direk bios u sıfırla, zaten normalde açık gelir. Artı 0 Eksi
Resmini at ekranın, telefonuna Technopat yükle at, orada bir ayar olacak onu açanda adını unuttum. Resim atsan görürüm. Yada direk bios u sıfırla, zaten normalde açık gelir.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.218 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 11 Ekim 2021 #9 izzet177 dedi: Gri oluyor değiştirilmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'a password ekleyip dener misin? Unutmayacağım bir şifre olsun. izzet177 dedi: Gri oluyor değiştirilmiyor. Genişletmek için tıkla... CSM'yi devre dışı bırakarak çözebilirsin. Şimdi aklıma geldi Artı 0 Eksi
izzet177 dedi: Gri oluyor değiştirilmiyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'a password ekleyip dener misin? Unutmayacağım bir şifre olsun. izzet177 dedi: Gri oluyor değiştirilmiyor. Genişletmek için tıkla... CSM'yi devre dışı bırakarak çözebilirsin. Şimdi aklıma geldi
KS KS izzet177 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1.205 Çözümler 14 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX1650 TUF RYZEN 5 3500 16GB RAM 3200 MHz A320M-K Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2021 #10 Bahacprz dedi: BIOS'a password ekleyip dener misin? Unutmayacağım bir şifre olsun. CSM'yi devre dışı bırakarak çözebilirsin. Şimdi aklıma geldi Genişletmek için tıkla... O ne ve nerede? Artı 0 Eksi
Bahacprz dedi: BIOS'a password ekleyip dener misin? Unutmayacağım bir şifre olsun. CSM'yi devre dışı bırakarak çözebilirsin. Şimdi aklıma geldi Genişletmek için tıkla... O ne ve nerede?