Valorant 1280x960 olmuyor

flawzw

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Valorant'ta ne yaparsam yapayim 1280x960 çözünürlüğüne geçemiyorum. Black bar oluşuyor. İnternetteki her yöntemi denedim yine olmuyor. Şöyle bir ince ayrıntıda vermek istiyorum, oyun içi ayarlarım 1920x1080 iken görüntü kısmında 1440x1080 gösteriyor halbuki 1440x1080 değil. Neden böyle yapıyor acaba? 5:4 oynayabiliyorum ama 4:3 oynayamıyorum. Ekran kartım güncel, monitörüm Rampage RM344 144Hz.

Bu oyunda en büyük problem kenarların oynanışa etkisi olması. Oyunda karakterlerin yetenekleri genişletilmez ya da daraltılmaz çözünürlülük değiştiğinde. Ekte gösterdiğim alana flash atıldığında 4:3 ekranda o flashların orada patladığını göremezsiniz fakat yine de sizi kör eder. Oynanışa tamamen olumsuz etki yapıyor. CS oyununda karakterlerin wide Putin gibi olup oynanışa kolaylık sağlamasına alışınca buradada insan aynısını istiyor haliyle.
Wide Putin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1703461061000.png

Bu arada widejoy:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı