Karamelmert Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Gwiazdka dedi: Sorunu çözdüm. 360 Total Security isimli program varsa bilgisayarınız silip, oyuna tekrardan girmeyi deneyin. Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Kanka benim bilgisayarda da aynı hata var hesaba giriyorum girerken kapanıyor, 360 total security programı yok ne yapmam lazım?
Gwiazdka dedi: Sorunu çözdüm. 360 Total Security isimli program varsa bilgisayarınız silip, oyuna tekrardan girmeyi deneyin. Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Kanka benim bilgisayarda da aynı hata var hesaba giriyorum girerken kapanıyor, 360 total security programı yok ne yapmam lazım?
473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.603 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #2 Karamelmert dedi: Kanka benim bilgisayarda da aynı hata var hesaba giriyorum girerken kapanıyor, 360 total security programı yok ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... İndir Artı 0 Eksi
Karamelmert dedi: Kanka benim bilgisayarda da aynı hata var hesaba giriyorum girerken kapanıyor, 360 total security programı yok ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... İndir