Valorant 15 ping ile laglı ve geriye atıyor

XBaroas

Hectopat
Daha fazla  
Ping 10-15 arasında geziyor ama ölüm kalım girince her 5 saniyede bir geriye atıyor. İşte lag oluyor (her modda böyle). Oyun ayarlarından interneti minimum yerine maksimuma aldım yine işe yaramadı. Neden olabilir? Çözümü bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paket kaybı yaşıyor musunuz? Valorant ayarlarından paket kaybı görüntülenmesini açmak için bir seçenek vardı. FPS'i ve pingi göstermek gibi. O seçeneği açıp geriye atma ve lag anlarında paket kaybınızın artıp artmadığınızı gözlemler misiniz?

Antivirüs kullanıyorsanız, kullanmayın.

Evet kullanıyorum bu oyunda antivirus kullanmak dert VP alacağım anti açıkken açılmıyor desteğe yazıyor bir şey göndermek için antivirus yine.

Sadece Valorant'ta mı oluyor?

Hocam başka FPS oyunu ya da Riot oyunu oynamıyorum Valorant sadece ama Roblox'ta filan yaşamam belki yardımı dokunabilir diye söyledim internette yerinde çalışıyor hız kaybı gözlemlemedim.

Paket kaybı yaşıyor musunuz? Valorant ayarlarından paket kaybı görüntülenmesini açmak için bir seçenek vardı. FPS'i ve pingi göstermek gibi. O seçeneği açıp geriye atma ve lag anlarında paket kaybınızın artıp artmadığınızı gözlemler misiniz?

Hocam onu yarın test etsem olur mu ve çözümü nedir biliyorsanız söyler misiniz:)

Evet kullanıyorum bu oyunda antivirus kullanmak dert VP alacağım anti açıkken açılmıyor desteğe yazıyor bir şey göndermek için antivirus yine.

Hocam başka FPS oyunu ya da Riot oyunu oynamıyorum Valorant sadece ama Roblox'ta filan yaşamam belki yardımı dokunabilir diye söyledim internette yerinde çalışıyor hız kaybı gözlemlemedim.

Hocam onu yarın test etsem olur mu ve çözümü nedir biliyorsanız söyler misiniz:)
Paket kaybı yaşıyorsanız internet sağlayıcınız ile görüşmeniz daha doğru olur. Önce bir test edin.

O nasıl oluyor hocam bende Malwarebytes + Kaspersky yüklü iken aldım sorun yaşamadım.

Hocam konu dağılmasın ama kapatınca açıldı.

Paket kaybı yaşıyorsanız internet sağlayıcınız ile görüşmeniz daha doğru olur. Önce bir test edin.

Bunu Windows ayarlarından yapan var onlar işe yarıyabilir mi? Denemekten zarar gelmez.

Türksat Kablonet kullanıyorum aksam Mbps biraz düşüyordu galiba tam hatirlamiyorum sabah 50 Mbps akşam 25'e düşüyordu galiba. Windows ayarlarından ya da internet Mbps'sini arttırarak çözülür mü?

Antivirüs kullanıyorsanız, kullanmayın.

Hocam çözüm olarak işaretlenmiş moderatörler tarafından cidden çözüldü mü siz böyle yapınca?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı