T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.881 Makaleler 1 Çözümler 14 10 Kasım 2023 #11 544148 dedi: Dikey eşitleme kapalı mı? Onu kapatın. Genişletmek için tıkla... Evet kapalı. Sadece Valorant'ta FPS sabit, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok.
544148 dedi: Dikey eşitleme kapalı mı? Onu kapatın. Genişletmek için tıkla... Evet kapalı. Sadece Valorant'ta FPS sabit, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok.
5 544148 Centipat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 457 10 Kasım 2023 #12 Turkish Delight dedi: Evet kapalı. Sadece Valorant'ta FPS sabit, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Turkish Delight dedi: Evet kapalı. Sadece Valorant'ta FPS sabit, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... wSkolL dedi: Düşey senkronizasyon'u kapadım ve R6'da daha fazla FPS aldım. Düşey senkronizasyon nedir ne ise yarar kapayınca ne olur onu öğrenmek istiyorum.Eki Görüntüle 362820 Genişletmek için tıkla... Turkish Delight dedi: Evet kapalı. Sadece Valorant'ta FPS sabit, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Eki görüntüleye basın ve NVIDIA Denetim Masası'ndan bu ayarı kapatın masaüstünüzde bir yere boş sağ tıklayıp açabilirsiniz.
Turkish Delight dedi: Evet kapalı. Sadece Valorant'ta FPS sabit, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Turkish Delight dedi: Evet kapalı. Sadece Valorant'ta FPS sabit, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... wSkolL dedi: Düşey senkronizasyon'u kapadım ve R6'da daha fazla FPS aldım. Düşey senkronizasyon nedir ne ise yarar kapayınca ne olur onu öğrenmek istiyorum.Eki Görüntüle 362820 Genişletmek için tıkla... Turkish Delight dedi: Evet kapalı. Sadece Valorant'ta FPS sabit, diğer oyunlarda herhangi bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Eki görüntüleye basın ve NVIDIA Denetim Masası'ndan bu ayarı kapatın masaüstünüzde bir yere boş sağ tıklayıp açabilirsiniz.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.881 Makaleler 1 Çözümler 14 10 Kasım 2023 #13 Ekran kartı sürücüsünü 546.01 sürümüne güncelledikten sonra sorun çözüldü. Son düzenleme: 10 Kasım 2023