tygrsftr Femtopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #11 DreamWasTaken dedi: Yağmacı kullanıyorum ben. Pişman oldum ama ion alabilirsin. Bence en güzeli. Genişletmek için tıkla... abi neden yağmacı ya pişman oldun
DreamWasTaken dedi: Yağmacı kullanıyorum ben. Pişman oldum ama ion alabilirsin. Bence en güzeli. Genişletmek için tıkla... abi neden yağmacı ya pişman oldun
JLX JuuLeyszX Picopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Haziran 2022 #12 tygrsftr dedi: Valorant 1775 VP'ye operatör skini önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... İon oparetör en iyisi.
tygrsftr dedi: Valorant 1775 VP'ye operatör skini önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... İon oparetör en iyisi.
Burakzx41 Decapat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 40 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #13 tygrsftr dedi: Valorant 1775 VP'ye operatör skini önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... Yağmacı sade güzel ama hareketli değil. İyon sade güzel ama hareketli değil. Köken güzel tasarımlı ve hareketli. Yitik ben hiç beğenmiyorum cidden kötü. Prizma ise esporcuların en sevdiği ama hiçbir özelliği veya hareketi yok.
tygrsftr dedi: Valorant 1775 VP'ye operatör skini önerisi var mı? Genişletmek için tıkla... Yağmacı sade güzel ama hareketli değil. İyon sade güzel ama hareketli değil. Köken güzel tasarımlı ve hareketli. Yitik ben hiç beğenmiyorum cidden kötü. Prizma ise esporcuların en sevdiği ama hiçbir özelliği veya hareketi yok.