mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #1 Valorant'ta 2000 VP’m var. Sizce ne yapayım? 20 TL daha yatırıp Ejderha Operatör mu alayım, direkt Asil Vandal mı alayım yoksa 100 TL daha yatırıp ikisini de mi alayım? Fikirlerinizi bekliyorum.
Valorant'ta 2000 VP’m var. Sizce ne yapayım? 20 TL daha yatırıp Ejderha Operatör mu alayım, direkt Asil Vandal mı alayım yoksa 100 TL daha yatırıp ikisini de mi alayım? Fikirlerinizi bekliyorum.
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #2 1-2 skin almak yerine, biraz daha para yatırıp yeni çıkacak seti bekleyip almanı öneririm.
mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #3 akt dedi: 1-2 skin almak yerine, biraz daha para yatırıp yeni çıkacak seti bekleyip almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Aslında Fatih Bıçağını almamış olsaydım öyle yapacaktım. akt dedi: 1-2 skin almak yerine, biraz daha para yatırıp yeni çıkacak seti bekleyip almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben eskisi gibi olacak sandım, artık hep yeni skinler geliyor. Betada hiç gelmiyordu, bende o düşünceyle Fatih Bıçağı aldım
akt dedi: 1-2 skin almak yerine, biraz daha para yatırıp yeni çıkacak seti bekleyip almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Aslında Fatih Bıçağını almamış olsaydım öyle yapacaktım. akt dedi: 1-2 skin almak yerine, biraz daha para yatırıp yeni çıkacak seti bekleyip almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Ben eskisi gibi olacak sandım, artık hep yeni skinler geliyor. Betada hiç gelmiyordu, bende o düşünceyle Fatih Bıçağı aldım
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.146 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2020 #4 Savaş biletini alabilirsin.
mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Ağustos 2020 #5 Efe10 dedi: Savaş biletini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... elimde olanlar : 1. Kısım savaş bileti , 2. Kısım savaş bileti ve Fatih Bıçağı sizce ne alabilirim?
Efe10 dedi: Savaş biletini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... elimde olanlar : 1. Kısım savaş bileti , 2. Kısım savaş bileti ve Fatih Bıçağı sizce ne alabilirim?