Valorant 22 bin VP'ye hesap fullenir mi?

Valorant'ta bütün silahlara kadar yükseltilebilir skinler kullanarak 22 bin VP ye hesap fullenir mi?
Evet fullenmeye yakın olur ama set alman gerekiyor.7100 vp lik 3 set almalısın.Her Setin içerisinde 4 silah 1 bıçak oluyor yani 12 silah 3 bıçak alabilirsin.Valorantda 18 silah bulunduğu için 6 silahın efektsiz kalıyor.Set yerine tekli alsan 32 bin vp tutuyor bıçakta 3.550 vp 35 bin vp tutuyor.4 set alırsanız 16 silahınız 4 bıçağınız oluyor geriye 2 silahı tekli alırsanız hesabınız fullenmiş oluyor ama 28.400+3550 32 bin vp tutuyor.Kısaca hesabı fullemek 32 bin vp tutuyor 10 bin vp daha almalısınız.

Son düzenleme:
Kaliteli skinler genelde 1775 VP ve üstü oluyor. Oyunda 18 farklı silah olduğunu hesaba katarsak 18x1775= 31.950 VP, bunun içine bıçak dahil değil. Bu silahları da yükseltmek istersen bir de radyanit lazım. Onu da toplamanın en mantıklı yolu Battle pass. Ben uğraşamam dersen onu da VP ile almak zorundasın.

Kaliteli skinler genelde 1775 VP ve üstü oluyor. Oyunda 18 farklı silah olduğunu hesaba katarsak 18x1775= 31.950 VP, bunun içine bıçak dahil değil. Bu silahları da yükseltmek istersen bir de radyanit lazım. Onu da toplamanın en mantıklı yolu Battle pass. Ben uğraşamam dersen onu da VP ile almak zorundasın.
Savaş biletinde 160 radyanit anca oluyor4-5 tane savaş bileti satın alması gerekiyor ki silahları fulleyebilsin

Bence bütün silahlarına skin almak yerine en çok oynadığın silahlar ve bıçak için 2 çeşit falan skin al çok daha iyi oluyor. Ben ilk başladığımda öyle yapmıştım fazla kullanmadığım silahların desenlerini zamanla tamamladım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı