xalutsa Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama Asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2021
Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama Asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.467 Makaleler 2 Çözümler 12 29 Mayıs 2021 #2 Ticket aç verebilirler. Artı 0 Eksi
T TalhaYeşil Centipat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #3 xalutsa dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama Asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Riota ticket atınca veriyorlar. Artı 0 Eksi
xalutsa dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama Asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Riota ticket atınca veriyorlar.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 29 Mayıs 2021 #4 Valorant desteğine yazmayı deniyebilirsin. Destek veriyorlar bildiğim kadarıyla. Artı 0 Eksi
Cosecx Picopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 765 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #5 xalutsa dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama Asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Desteğe bildirebilirsiniz, düşük miktardaki puanlara ekleme yapabiliyorlar. Artı 0 Eksi
xalutsa dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama Asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Desteğe bildirebilirsiniz, düşük miktardaki puanlara ekleme yapabiliyorlar.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 29 Mayıs 2021 #6 13 liraya kabasakal üzerinden alabilirsiniz ayrıca "farewell" kodunu kullananlara %5 indirim var. Valorant VP Satın Al - En Ucuz Valorant Points Fiyatları Valorant VP ile eğlenceyi ikiye katlamak için en uygun fiyatlarla Valorant Points satın al, oyunda dilediğin silah skinine ya da ajanlara sahip ol. www.kabasakalonline.com Artı 0 Eksi
13 liraya kabasakal üzerinden alabilirsiniz ayrıca "farewell" kodunu kullananlara %5 indirim var. Valorant VP Satın Al - En Ucuz Valorant Points Fiyatları Valorant VP ile eğlenceyi ikiye katlamak için en uygun fiyatlarla Valorant Points satın al, oyunda dilediğin silah skinine ya da ajanlara sahip ol. www.kabasakalonline.com
Tamerks34 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 536 Çözümler 3 29 Mayıs 2021 #7 xalutsa dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Riot Games'ten isteyebilirsin, ben istemiştim attılar. (bilet atarak) Artı 0 Eksi
xalutsa dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Riot Games'ten isteyebilirsin, ben istemiştim attılar. (bilet atarak)
Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 29 Mayıs 2021 #8 Riot Games'e ticket at 50 vp ye kadar verebiliyorlar bazen. Artı 0 Eksi
DRRİİİ Decapat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #9 xalutsa dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama Asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle ticket lere kisa sürede cevap verilmiyo mağzanin da yenileneceğine göre sana vp atsalar bile asil phantom gitmiş olur 300 vp alman lazim Artı 0 Eksi
xalutsa dedi: Merhaba arkadaşlar. Bugün mağazama Asil Phantom geldi ve ben onu almak için son paramı kartıma attım fakat 25 VP eksik. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Öncelikle ticket lere kisa sürede cevap verilmiyo mağzanin da yenileneceğine göre sana vp atsalar bile asil phantom gitmiş olur 300 vp alman lazim
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.276 Makaleler 2 Çözümler 11 29 Mayıs 2021 #10 Desteğe yaz. Artı 0 Eksi